≫ 

SRBIJA DOBILA PRVU GEJ MINISTARKU: Vučić poželeo dobrodošlicu Ani Brnabić

- Žena ima izvanrednu energiju i veoma se radujem da radim sa njom - poručio je dodajući da je Brnabićeva dobrodošla u Vladu Srbije

Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da zna da je buduća ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić gej, ali da ga njena privatna opredeljenja ne zanimaju, da ga jedino zanimaju njeni poslovni rezultati i poručio da je Brnabićeva dobrodošla u Vladu Srbije.

- Ana Brnabić i ja smo razgovarali i o tom aspektu. Ona to ne krije, s ponosom to govori. Ona je toliko fina i ljupka, i pitala me je, rekla je ''ako vam to smeta, sigurna sam da će o tome sada da govore''. Odgovorio sam joj ''mene interesuje šta možeš da uradiš, a znam koliko si stručna i vredna - rekao je Vučić na konferenciji u Skupštini Srbije.

OVO SU NOVI ČLANOVI VLADE SRBIJE: Vučić predstavio ljude koji će voditi Srbiju do 2020. godine!

Mandatar je rekao da je srećan što može da radi sa nekim kao što je Brnabić, te da u njenoj poslovnoj biografiji nema mrlja.

Pogledajte CEO SNIMAK VUČIĆEVOG OBRAĆANJA povodom formiranja NOVE VLADE SRBIJE!

- Ako možete da mi kažete nešto loše o njenoj poslovnoj biografiji, recite. Mene samo zanima šta će da bude njen rezultat u teškom poslu koji je pred njom - rekao je mandatar.

NOVA VLADA DO KRAJA NEDELJE: Vučić sutra čita ekspoze

On je podvukao da je Brnabić najviše radila ispred NALED-a kako bi Srbija popravila svoj plasman na Duing biznis listi Svetske banke.

- Žena ima izvanrednu energiju i veoma se radujem da radim sa njom - poručio je dodajući da je Brnabićeva dobrodošla u Vladu Srbije.

U videu koji sledi pogledajte koliko zapravo u Srbiji ima žena koje dele pravdu, ovaj broj sigurno niste očekivali:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxmen

    8. avgust 2016 | 14:36

    Ma neka dobro radi posao za Srbiju,a ko je i skim je njen problem. Ako je dobar ministar i pokaze se na poslu bravo Vucicu za izbor. Ovo ce biti shok za EU.

  • Liliput

    8. avgust 2016 | 14:55

    Podrzavam Vucica, njen privatni zivot je njena stvar.

  • TEODORA

    8. avgust 2016 | 14:54

    Ljudi moji dajte vec jednom da negledamo u tudje dvoriste. Nikako da shvatimo da je potrebno razgraniciti privatni zivot od posla. Ako ona bude dobro radila svoj posao kao ministar ok, ako ne bude naravno da ce biti smenjena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA