≫ 

Vučič: Ekspoze ću čitati stojeći iz poštovanja prema građanima!

Najavio je da će biti spreman da odgovori na svako pitanje i primedbu, da se neće uplašiti psovki, uvreda, kleveta. Izmišljotina, i da neće istračavati napolje ili da beži od bilo koga

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić najavio je danas da će sutra u Skupštini izneti svoj ekspoze, istakavši da će to raditi stojeći i da će trajati više sati.

On je, nakon predaje predloga sastava nove vlade predsednici Narodne skupštine Maji Gojković, rekao da će najveći deo čitati, da se radi o sveobuhvatnom programu i da će deo govoriti iz glave.

Pogledajte CEO SNIMAK VUČIĆEVOG OBRAĆANJA povodom formiranja NOVE VLADE SRBIJE!

- Govoriću onoliko koliko bude trebalo, a biće više sati. Ja sam se za to veoma marljivo i ozbiljno spremao, jer mislim, iako znam da dobrom delu građana Srbije, posebno deo finansija, neće biti uvek zanimljiv i jasan, da je to naša obaveza zbog građana. Ali i lično imam obavezu prema istoriji, hoću da ostane zapisano u stenogramima da je neko pristupio ozbiljno programu vlade - rekao je Vučić.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

On je podsetio da je i prošli njegov ekspoze bio ozbiljniji i da je valda uspela dosta toga da primeni, i da je zemlja zbog toga postavlja zdravija nego ranije.

Na pitanje šta će učiniti ako opozicija bude napustila sednicu on je odgovorio da ako neko hoće da napušta neka to čini, jer on ne može niti hoće bilo koga da zadržava.

- Pokušaću da stojim, da li dva, tri, četiri ili sedam sati. To je odraz poštovanja prema građanima i poslanicima. Posao poslanika trebalo bi da bude da sluša ekspoze i izađe sa predlozima. Znam da neki od njih ne žele da čuju šta ću da izgovorim - objasnio je Vučić.

On je rekao da bi u Srbiji svi igrali bolje tenis od Ðokovića, ili fudbal od Mihajlovića iz Partizana.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Neka oni rade svoj posao, neka se šetaju gde hoće, pred novinare, u restoranu - ukazao je on dodajući da će da radi ozbiljno i odgovorno, tako da i njegova deca mogu da se ponose onim što je njihov otac činio za našu zemlju.

Najavio je da će biti spreman da odgovori na svako pitanje i primedbu, da se neće uplašiti psovki, uvreda, kleveta. Izmišljotina, i da neće istračavati napolje ili da beži od bilo koga.

- Siguran sam da su mnogo boljeg fizičkog zdravlja od mene, ali malo ko će moći da stoji i radi više - podvukao je Vučić.

U videu koji sledi pogledajte koliko zapravo u Srbiji ima žena koje dele pravdu, ovaj broj sigurno niste očekivali:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pjer

    8. avgust 2016 | 16:51

    Kada bi Vučić doveo standars Srbije kao u Švajcarskoj i to mu ne bi bilo dovoljno da ga nestručna i bahata opozicija uvaži !

  • Salvica

    8. avgust 2016 | 16:24

    Premijeru nije problem da stoji i cita, a opoziciji je tesoda sedi i slusa!

  • Danijela

    8. avgust 2016 | 16:56

    Narod je Vucica i izabrao , i naravno da treba da ih ispostuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA