≫ 

SRBIJA IMA NOVOG RAZREDNOG STAREŠINU: Mladen Šarčević preuzeo MINISTARSTVO PROSVETE od Srđana Verbića!

Novi ministar je pozvao Verbića da ostane da radi u ministarstvu, jer smatra da je ministarstvo koje je vodio dobro radilo

  • 13

Novi ministar prosvete i nauke Mladen Šarčević preuzeo je danas i formalno resor od dosadašnjeg ministra Srđana Verbića.

BUDUĆI MINISTAR PROSVETE, MLADEN ŠARČEVIĆ: "Vodićemo računa o interesima prosvetnih radnika"

Primopredaja funkcije obavljena je u prostorijama ministarstva.

Šarčević je tom prilikom pozvao Verbića da ostane da radi u ministarstvu, jer smatra da je ministarstvo koje je vodio dobro radilo.

Šarčević je generalni menadžer Obrazovnog sistema "Ruđer Bošković" i osnivač je više privatnih škola u Srbiji i regionu.

Završio je geografiju na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu i postdiplomske studije na Centru za multidisciplinarne studije BU - smer zaštita životne sredine.

Zbog izuzetnih rezultata tokom školovanja stekao je pravo na ubrzane studije, koje je završio sa 22 godine, nakon čega je radio kao profesor u više osnovnih i srednjih škola u Beogradu, a zatim je sa 33 godine izabran je za direktora OŠ "Nikola Tesla" u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxxx

    12. avgust 2016 | 15:40

    Pa kakve su to gluposti da Verbic nastavi da radi u ministarstvu posto je bio dobar.Pa otkud on onda kao novi ministar ,valjda bi prethodni ostao da je to istina.Kakav Verbic i njegova ekipa sve sami foliranti ,drustvance se sito naputovalo a nista nije uradilo pa zar to nije bilo ocigledno.

  • Marijana

    12. avgust 2016 | 15:46

    Treba voditi racuna o deci ali i o onima koji ih obrazuju i vaspitavaju.Ako su oni zadovoljni i srecni i deca ce biti takva jer su deca ogledalo roditelja i ucitelja. Prosvetari su najobrazovaniji u ovoj drzavi .Svi su zavrsili drzavne fakultete a nisu bas cenjeni u drustvu.

  • Šef

    12. avgust 2016 | 14:37

    Izgleda da se bliži privatizacija školi. Mića bi bio bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA