Večeras sastanak Vučića, Dodika, Ivanića i Pupovca!

Lideri Srba iz Srbije, Republike Srpske, BiH i Hrvatske sastaće se na za sada nepoznatoj lokaciji, a prema nezvaničnim informacijama, razgovor bi trebalo da se odigra u Dubici u RS.

  • 50

Nakon komemorcije povodom obeležavanja 75 godina od osnivanja zloglasnog ustaškog logora Jasenovac u kome je ubijeno više od 700.000 Srba, Jevreja i Roma, premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, srpskim članom u Predsedništvu BiH Mladenom Ivanićem i predsednikom Srpskog narodnog veća Miloradom Pupovcem, kaže izvor za Informer.

75 GODINA OD POČETKA NAJVEĆEG UŽASA U JASENOVCU: Vučić i Dodik na komemoraciji!

Lideri Srba iz Srbije, Republike Srpske, BiH i Hrvatske sastaće se na za sada nepoznatoj lokaciji, a prema nezvaničnim informacijama, razgovor bi trebalo da se odigra u Dubici u RS.

– Teme razgovora između ostalog biće bezbednosni rizici u regionu, pretnje Republici Srpskoj kao i veličanje ustaštva u Hrvatskoj. Skandalozna proslava zločina u operaciji 'Oluja', proterivanje ćirilice iz Hrvatske, podizanje spomenika ustaškom zločincu Miru Barešiću, ukidanje presude Alojziju Stepincu, kao i rastuće tenzije na relaciji Banjaluka-Sarajevo, samo su neke od pitanja o kojima će se razgovarati – navodi izvor za Informer.

Inače, ovo će biti prvi put da ljuti politički oponenti kakvi su Milorad Dodik i Mladen Ivanić učestvuju na sastanku u ovom formatu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fiona

    20. avgust 2016 | 02:13

    Nećemo nikada zaboraviti sve ono što smo preživeli u prošlosti, ali mora se krenuti dalje, i još jače raditi na očuvanju mira i stabilnosti u regionu.

  • Daca

    19. avgust 2016 | 22:47

    Sloga nas je spasila i odrzala, verujem da ce tako biti i ovog puta....

  • Sanja

    19. avgust 2016 | 22:26

    Naši predstavnici ne mogu da utiču na stavove zvaničnika drugih država, ali mogu zaštititi Srpski narod koji tamo živi i garantovati im mir i sigurnos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA