Stefanović: Izjava govori o samom Milanoviću, EU da reaguje!

- Izjava da su Srbi šaka jada lepo i precizno govori o njemu i svima koji tako misle u Hrvatskoj - rekao je Nebojša Stefanović

  • 15

Ministar policije i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović rekao je da izjava Zorana Milanovića, koji je za Srbiju upotrebio izraz "šaka jada", više govori o njemu.

"SRBI SU ŠAKA JADA, NEMA IH NI 10 MILIONA, A HOĆE DA VLADAJU BALKANOM": Ustaški ispad Zorana Milanovića (AUDIO SNIMAK)

Stefanović je dodao da bi voleo da vidi reakciju Evropske unije s tim u vezi, javlja N1.

- Te izjave jako lepo i precizno govore o njemu i svima koji tako misle u Hrvatskoj. A voleo bih da vidim reakciju Evropske unije, Evropske komisije (EK), na kraju i gospodina Majkla Devenporta kao predstavnika EK u Srbiji, na to što se koriste uvrede, što se država i naš narod nazivaju 'šakom jada' i svim ostalim izrazima koji su upotrebljeni - rekao je Stefanović.

Jutarnji list je objavio tajne snimke sastanka bivšeg premijera Hrvatske i lidera Socijaldemokratske partije Zorana Milanovića sa predstavnicima ratnih veterana tokom kojeg nije birao reči o Srbiji, nazvavši je u jednom trenutku "šakom jada".

Zbog te izjave, Milanovića je oštro kritikovao Milorad Pupovac, predsednik Srpskog narodnog veća i potpredsednik Samostalne demokratske srpske stranke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gile

    25. avgust 2016 | 17:49

    Kako Eu da reaguje kad je taj Milanovic srbin????Zasto ne kaze odakle je iz Bosne i cije poreklo ima.Izdajnik ne sme priznati da su mu dedovi pokrsteni 1942 u katolike...A ta izjava da smo saka jada je smesna zato sto nas i sad ima vise od njih,a 200.000 su pokrstili u katolike....Milanovicu srbine dobro razmisli...

  • gile

    25. avgust 2016 | 19:48

    Njegovi preci prodali TRI prsta za šaku,ko sna čega a on sad veći Hrvat od Hrvata !Dok je takvih na svim stranama biće nam samo gore .

  • PUšKIN

    25. avgust 2016 | 17:26

    Ljudi ovaj ujak nije tačan. Vidi se u pogledu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA