Vučić sutra s premijerima Bugarske i Mađarske

Pres služba Vlade Bugarske saopštila je da će premijer Vučić, zbog ranije ugovorenih obaveza, otputovati odmah posle trilateranog sastanka, dok će Orban ostati u radnoj poseti Bugarskoj još jedan dan

  • 2

Premijer Aleksandar Vučic sastaće se sutra popodne sa svojim bugarskim i mađarskim kolegom, Bojkom Borisovim i Viktorom Orbanom, u Burgasu, u Bugarskoj, saznaje Tanjug u Vladi Srbije.

 

VUČIĆ: Uvođenjem dualnog obrazovanja povećavamo rast BDP, životnog standarda, ali to nije sve!

 

Pres služba Vlade Bugarske saopštila je da će premijer Vučić, zbog ranije ugovorenih obaveza, otputovati odmah posle trilateranog sastanka, dok će Orban ostati u radnoj poseti Bugarskoj još jedan dan.

 

OD VIZIJE DO REZULTATA U SRBIJI: Vučić na sastanku sa direktorkom Svetske banke, Elen Goldstin

 

Borisov i Orban će 14. septembra obići kopnenu granicu i ogradu kod punkta Lešovo i videti kako je zaštićena granica na moru, prenosi bugarska agencija BTA.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. septembar 2016 | 13:17

    U skorije vreme trebala bi jos jedna funkcija da se uvede u vladu Srbije ,posto imamo premijera za spoljne poslove da se uvede i funkcija PREMIJER ZA UNUTRASNJE POSLOVE !!!

  • Tony

    12. septembar 2016 | 14:27

    Pouka svaki ibizbeglica koji završi u Srbiji direktno poslati ustašima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA