≫ 

Dijana Vukomanović napustila SPS!

Mediji su ovih dana preneli da je Statutarna komisija SPS kaznila ukorom pred isključenje Vukomanovićevu i Ivanu Petrović zbog tuče

  • 15

Članica Predsedništva Socijalističke partije Srbije Dijana Vukomanović napustila je danas SPS i poslaničku grupu te stranke u parlamentu.

DAČIĆ: Socijalisti su spremni da preuzmu deo odgovornosti u novoj Vladi

Kako je obrazložila u saopštenju poslatom medijima, ona je odlučila da istupi iz stranke, kao i iz poslaničke grupe, a poslanički mandat nastaviće da obavlja kao samostalni narodni poslanik.

Mediji su ovih dana preneli da je Statutarna komisija SPS kaznila ukorom pred isključenje funkcionere Nenada Borovčanina i Novicu Tončeva zbog kritika na račun stranke, kao i Vukomanovićevu i Ivanu Petrović zbog tuče.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dz

    4. oktobar 2016 | 10:57

    Sada ce u SNS.Pa posle opet u stranku koja je na vlasti,pa tako u krug.A ti rajo glasaj.

  • Mare

    4. oktobar 2016 | 10:54

    To sto je gospodja Vukomanovic napustila SPS nece oslabiti partiju, naprotiv. Bilo bi casno da gospodja, kad ostavlja partiju, ostavi i mandat koji je od te partije dobila. Kao samostalni poslanik moze u Skupstinu, ali da ,kao takva, znaci samostalno, osvoji mandat. To bi bio castan postupak, bivsa poslanice SPS-a.

  • Boba

    4. oktobar 2016 | 10:00

    Hvala bogu.Dosta je profitirala ,doktorirala,ne vidosmo nikakav kvalitet.Otarasite se bezlicnih ljudi u svim partijama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA