DAČIĆ: Socijalisti su spremni da preuzmu deo odgovornosti u novoj Vladi

Dačić je rekao da je zahvalan premijeru Vučiću na odličnoj saradnji u proteklom periodu, i na tome što je prihvatio nastavak te saradnje

  • 13

Lider SPS Ivica Dačić poručio je danas da su socijalisti spremni da preuzmu svoj deo odgovornosti u novoj Vladi Srbije, koja mora da završi unutrašnje reforme na političkom i ekonomskom planu, kao i da ostvari članstvo Srbije u EU.

OVO SU NOVI ČLANOVI VLADE SRBIJE: Vučić predstavio ljude koji će voditi državu do 2020. godine!

Dačić je, uoči početka sednice Glavnog odbora SPS, rekao da je odluka o ulasku u vladu jednoglasno doneta na Predsedništvu stranke, da je o tome razgovarano više puta i da oko toga nema nesuglasica, te da ne očekuje nikakve nesuglasice na predstojećoj sednici Glavnog odbora.

- Mi smo odmah posle izbora, a to smo govorili i pre izbora, rekli da želimo da nastavimo saradnju sa SNS i Aleksandrom Vučićem - rekao je Dačić, i dodao da je u tom periodu došlo do rasata BDP, oporavka javnih finansija, kao i popravke međunarodnog položaja Srbije.

On je rekao da je zahvalan premijeru Vučiću na odličnoj saradnji u proteklom periodu, i na tome što je prihvatio nastavak te saradnje.

- Siguran sam da ćemo opravdati poverenje mandatara, Slavica Ðukić Dejanović, Aleksandar Antić i ja, ali ne samo nas troje, nego svi mi, jer smo deo politike koju vodi Vlada, i spremni smo da preuzmemo svoj deo odgovornosti - rekao je Dačić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da da

    8. avgust 2016 | 18:58

    Kako je samo zadovoljan , uspeo je opet o zemljo dembelijo !

  • Sloba Delija

    8. avgust 2016 | 21:20

    E moj premijeru. Pa nisam zato glasao za tebe!

  • Soli 65

    8. avgust 2016 | 21:48

    Komedija nad komedijama , eeeee moja Srbijo , hvala ako objavite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA