≫ 

DAČIĆ POTKAČIO ZORANU MIHAJLOVIĆ: Ona mu se osvetila na Fejsbuku i poručila da se NE MEŠA!

- Dačić neće određivati koga će SNS predložiti na izborima za predsednika Srbije, rekla je Zorana Mihajlović

  • 14

Nakon što je predsednik SPS-a Ivica Dačić rekao da socijalisti ne bi podržali Zoranu Mihajlović za predsednika Srbije ako bi je kandidovao SNS, potpredsednica Vlade mu odgovara da je on poslednji čovek na svetu koji će se pitati o kandidatu SNS za predsednika.

PITALI SU DAČIĆA DA LI ĆE SE KANDIDOVATI ZA PREDSEDNIKA: Evo šta im je odgovorio

- Bojim se da se Ivica Dačić ponovo meša u tuđe stvari i da se bavi tuđim poslom, rekla je Mihajlovićeva.

- Kao što SNS nije birao ni Branka Ružića i Predraga Markovića, koji su toliko puta do sada napadali mene i moje prijatelje iz SNS, kao što nismo SNS i ja krivi što ljudi odlaze od Dačića, tako Dačić neće određivati koga će SNS da predloži na izborima za predsednika Srbije, dodala je ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture.

Iako Dačić nije siguran u svoju kandidaturu, jedino u vezi s čim je izričit je da SPS neće prihvatiti kandidaturu Mihajlovićeve.

- Ono što očekujem od svih naših koalicionih partnera u Vladi Srbije, pa i od Dačića, jeste da podrže kandidata SNS koga odredi premijer Vučić. Jer, priznaćete, bilo bi krajnje neprincipijelno da stranke koje sede u Vladi koju vodi premijer Vučić budu protiv kandidata koga je predložio predsednik Vlade, odgovara mu ministarka.

Pogledajte OVDE njen status.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    9. oktobar 2016 | 16:24

    Чему толики его Госпођо Михајловић?

  • Paja

    9. oktobar 2016 | 16:31

    Gospođa ministarka je možda u pravu, ali zar ne vidi da joj je istekao mandat i da treba da se povuče u penziju? Zar ne shvata da ona nije najpametnija i najbolje rešenje za nas i Srbiju i da bi bilo dobro da okrene leđa politici i da se izgubi sa političke scene u vidu ladtinog repa. Na svetu je bio najpametniji Tesla, a posle njega svi ostali.

  • Ljuba

    9. oktobar 2016 | 18:33

    Bices predsednik kad olista daska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA