Obradović: Već sam u kampanji, zajednički kandidat nema šanse

Za Obradovića je gubljenje vremena priča o zajedničkom predsedničkom kandidatu opozicije

  • 24

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović kaže da je on već u kampanji za predsedničke izbore koji će biti iduće godine, te da obilazi Srbiju, razgovara sa građanima i prikuplja podršku za svoju kandidaturu. Obradović je rekao da je on ozbiljan predsednički kandidat opozicije, te da je za njega gubljenje vremena priča o zajedničkom predsedničkom kandidatu opozicije.

Gojkovićeva kritikovala koalicione partnere i poručila: NE RAZMIŠLJAM O OSTAVCI

RUŽIĆ PODRŽAO KOALICIJU SA SNS: Đukić Dejanović o situaciji u SPS (VIDEO) (FOTO)

Građani, kaže, i to ne samo oni koji su glasali za Dveri, zadovoljni su nastupom poslaničke grupe Dveri u parlamentu, navodeći da je pokazao da je pravi opozicionar.

Obradović je rekao da će Dveri predložiti reformu izbornog sistema kako bi se, navodi, sprečila izborna krađa i na predsedničkim izborima, ali primećuje da stavljanje tih predloga na dnevni red zavisi od političke volje vladajuće koalicije.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Na koferenciji za novinare Obradović je rekao da će Vlada Srbije verovatno sutra izbeći da dođe u parlament da odgovara na pitanja poslanika, što je, inače, Poslovnikom predviđeno svakog poslednjeg četvrtka u mesecu, a izbeći će, tvrdi, zato sto ne želi da odgovara na pitanja veri, između ostalog i o učešću bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Ðulijanija u izbornoj kampanji Vučića 2012.

Podsetivši da su Dveri protiv ulaska Srbije u EU, Obradović kaže da je "ogromna opasnost" i da je "tragično" što je SNS danas najevrofanatičnija opcija u Srbiji, i to u vreme kada se, kaže, EU raspada, a naš parlament svakodnevno usvaja zakone koje nameće EU.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    23. novembar 2016 | 14:16

    Srbija - zemlja cuda...

  • Čarapanković

    23. novembar 2016 | 17:31

    Da li je moguće da čovek toliko ne vidi koliko ne vredi. Užas. Šta, treba mu lova? Fuj!!!

  • Sofija studenkinja

    23. novembar 2016 | 17:53

    Odrastala sam sa babom i vodila me na sva glasanja jos kada sam imala sest meseci.a sve do danas studenkinja sam pri kraju nista sto god su svi obecali unapred kako se ne stide.svega nam je dosta .porucijem obradovicu nemoj te da obecate ono sto nemozste da ispunite.prvo stvarajte cinite da narod zivi kao covek.dobar drzavnik zna probleme malog coveka.svi se vi u skupstini obracunavate izmegju sebe a rec n a r o d...sta to bese

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA