STEFANOVIĆ OBRADOVAO POLICAJCE: Zaostale isplate stižu do kraja godine, moguće povećanje dnevnica

Ministar unutrašnjih poslova je na sastanku s predsedavajućim predsedništva Nezavisnog sindikata policije Velimirom Lukićem razgovarao i o ulaganju dodatnih sredstava u unapređenje opreme i zaštite pripadnika MUP-a

  • 35

Ministarstvo unutrašnjih poslova isplatiće policajcima zaostale putne troškove do kraja godine, poručio je danas potpredsednik Vlade i resorni ministar Nebojša Stefanović, koji je zaposlene pozvao da dosledno poštuju kolektivni ugovor.

RAZGOVARALI STEFANOVIĆ I PINTER: Srbija se uključuje u vraćanje Avganistanaca kućama

Stefanović je, tokom današnjeg sastanka sa predsedavajućim Predsedništva Nezavisnog sindikata policije Velimirom Lukićem, rekao i da će se u narednom periodu razmatrati mogućnost o postepenom povećanju dnevnica policajcima, kako bi se dodatno popravio njihov materijalni položaj.

U saopštenju MUP-a navodi se da je na sastanku bilo reči i o ulaganju dodatnih sredstava u unapređenje opreme i zaštite pripadnika MUP-a.

Oni su razgovarali i o rešavanju pojedinih problema sa kojima se policijski službenici susreću u svakodnevnom radu, a ministar je pozvao predstavnike zaposlenih da dosledno poštuju kolektivni ugovor.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    7. decembar 2016 | 15:41

    Strajk,pa - sve moze... (Pa neko treba, i da vas - cuva.)...

  • Milan

    7. decembar 2016 | 14:18

    Uplaćuju im putne troškove a oni i dalje stopiraju na autoputu i ne plaćaju autobuske karte konkretno u Lasti.Sramota i bruka!!!

  • Zena jednog policajca

    8. decembar 2016 | 10:14

    Pitanje za ove sto pljuju policajce: kad izbiju neredi, kad treba da se stavi glava u torbu i bori protiv placenih huligana, sto vi pametnjakovici ne stanete ispred tih istih policajaca i branite gradjane ove zemlje?! Sto se vase majke.,sestre,zene ne tresu za vas zivot, nego sedite u nekoj misjoj rupici i mrzite sve ljude koji sebe?! Sram vas bilo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA