≫ 

Vučić: Gledamo da Srbija ne bude u vrtlogu turbulencija

Vučić je u obraćanju medijima nakon Srpsko-grčkog poslovnog foruma rekao da kad je reč o problemu migranata i izbeglica svi imaju razlicite poglede

  • 45

Premijer Aleksandar Vučić kaže da će Srbija nastaviti da ima dobar, ljudski odnos prema migrantima, da nećemo dizati zidove i procenjuje da će 2017. biti godina strašnih političkih turbulencija, a da mi u tome gledamo da ne budemo u vrtlogu tih turbulencija.

TERORISTIČKI NAPAD NA KOSOVU: BAČENA BOMBA na halu u kojoj je danas trebalo da govori ALEKSANDAR VUČIĆ!

Vučić je u obraćanju medijima nakon Srpsko-grčkog poslovnog foruma rekao da kad j reč o problemu migranata i izbeglica svi imaju razlicite poglede, da SAD ima svoj stav, EU svoj, pa da i unutar nje imamo različite poglede, a da ćemo mi gledati da u svemu tome pokažemo ljudsko lice.

Govoreći o globalnoj situaciji primetio je da treba imati u vidu šta se dešava u svetu, kakvu politiku ima SAD, kakvu EU, koja je uloga Kine, odnosi te zemlje i SAD, stavove Rusije...

– Pustite zato da naš brod plovi mirno i ide ka sigurnoj luci...da podržavamo našu ekonomiju – rekao je Vučić i dodao da ćemo po pitanju migranata gledati da tim ljudima pomognemo i da sigurno nećemo dizati zidove.

Premijer je ocenio da će 2017. godina biti godina strašnih političkih turbulencija i podvukao da je na nama da gledamo da se ovog puta ne njađemo u tom vrtlogu.

Ne razmišljamo o uvođenju vojnog roka, već o modernizaciji

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepa

    31. januar 2017 | 23:35

    Treba pomoci migrantima koliko god mozemo.

  • Vojin

    31. januar 2017 | 23:53

    Globalni problem kao što je izbeglička kriza se mora rešavati u dogovoru svih evropskih država. Srbija je pokazala da je dorasla tom problemu i dala značajan doprinos u rešavanju krize.

  • Vukan

    31. januar 2017 | 23:36

    Premijer je apsolutno u pravu. Imamo probleme sa susedima, "otkinut" nam je deo teritorije, ekonomija je ozbiljno narušena,itd. Nama treba mirno more, da isplivamo na bezbedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA