≫ 

AMBASADORI KOD NIKOLIĆA: Hitan sastanak zbog situacije na Kosovu

Nikolić razgovarao, u odvojenim sastancima, sa ambasadorima Ruske Federacije, Kine i Sjedinjenih Američkih Država

  • 10

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je u odvojenim sastancima sa ambasadorima Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom, Narodne Republike Kine Li Mančangom i Sjedinjenih Američkih Država Kajlom Skotom. Sastanku je prisustvovao i Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

DRAMATIČNA SITUACIJA NA KOSOVU: Vučić hitno pozvao ministra odbrane na sastanak, pa ide u kasarnu u Raškoj

Sastanak u Briselu propao, Albanci se spremaju za rat!

Predsednik Nikolić je informisao ambasadore o toku razgovora srpske delegacije sa predstavnicima privremene administracije u Prištini, vođenog u Briselu prethodne večeri, i sa ponašanjem delegacije iz Prištine, koje nije bilo u cilju postizanja dogovora.

Na sastancima predsednika Nikolića sa ambasadorima Ruske Federacije, Narodne Republike Kine i Sjedinjenih Američkih Država zaključeno je da je neophodno u danima koji dolaze nastaviti dijalog i sačuvati stabilnost u regionu, kao i da se ne sme dozvoliti da dođe do bilo kakvog ugrožavanja bezbednosti građana na Kosovu i Metohiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тарми п.ф.к ц.г

    2. februar 2017 | 14:18

    Шта је фрка томиславе? Или је српско или није ?? Иди онда до краја , ако треба да бранимо и враћамо земљу, али без ових трикова око неке лажне напетости , ако је већ има одговори људски , војно , сложно сви...

  • Soko

    2. februar 2017 | 14:40

    Nikolicu uvedi vanrednu situaciju odmah .

  • Vota

    2. februar 2017 | 16:15

    Secam se sastanka nasih vlasti sa ambasadorima dan uoci bombardovanja 99 god.jedno bradato cudoviste u liku Britanskog ambasadora je do te mere govorio sa ponizenjem prema Srbima kao da smo mi dosli u Englesku da njih napadamo.Ako se i sada isto ponasaju zapadni ambasadori nama nema spasa.Narkoman Robin Kuk je bio sitan Srbomrzac prema tom ambasadoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA