≫ 

Još jedan u nizu velikih rezultata kojima se ponosi Srbija: Vučić čestitao Ivani Španović zlato i rekord na EP

- Veliko mi je zadovoljstvo da čestitam Ivani Španović osvajanje zlata na Evropskom prvenstvu u dvorani u Beogradu - ističe se u čestitki premijera Srbije

  • 88

Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ivani Španović obaranje nacionalnog rekorda, postizanje najboljeg rezultata na svetu ove godine i zlatnu medalju u skoku u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu. Pored njega čestitke našoj atletičarki stigle su i od predsednika Srbije, Tomislava Nikolića i predsednice Narodne skupštine, Maje Gojković.

UŽIVO, 3. DAN EP U ATLETICI: Ivana osvojila ZLATO trećim skokom svih vremena! Dudaš peti u Evropi! (VIDEO)

- Veliko mi je zadovoljstvo da čestitam Ivani Španović osvajanje zlata na Evropskom prvenstvu u dvorani u Beogradu! Svaka čast za našu evropsku šampionku! Još jedan u nizu Vaših velikih rezultata kojima se ponosi Srbija -  istice se u čestitki premijera Vučića.

Tomislav Nikolić čestitao je Ivani Španović, koju je za Dan državnosti odlikovao Ordenom Karađorđeve zvezde trećeg stepena, na osvajanju zlatne medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Navikla si Srbiju na pobede. Hvala ti što si nam ponovo vratila osmehe na lice. Suvišno je bilo šta reći osim onog što ti je cela sala večeras skandirala - Napred Ivana - piše u čestitki predsednika Srbije.

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je našoj atletičarki Ivani Španović na osvajanju zlatne medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici.

- Upućujem Vam najiskrenije čestitke u ime Narodne skupštine i lično ime na još jednom fantastičnom rezultatu, osvajanju najsjajnijeg odličja i obaranju ličnog i nacionalnog rekorda. Ivana, svaka čast - stoji u saopštenju predsednice Narodne skupštine.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA