Ekspresno stigla informacija kada Srbija bira novog premijera

- Gospodinu Nikoliću mandat ističe 31. maja, a ako je po slovu Ustava i zakona i ako tako ostane, nakon toga imamo konsultacije novog predsednika države sa partijama i izbor predsednika - rekla je Gojković

  • 9

Predsednica Narodne Skupštine Maja Gojković izjavila je večeras da mandat odlazećem predsedniku Tomislavu Nikoliću ističe 31. maja, nakon čega će uslediti konsultacije izabranog predsednika države sa partijama i izbor predsednika.

Izbor premijera mučio je i kladioničare, pogledajte ovde kome su dali najveću kvotu

- Gospodinu Nikoliću mandat ističe 31. maja, a ako je po slovu Ustava i zakona i ako tako ostane, nakon toga imamo konsultacije novog predsednika države sa partijama i izbor predsednika - rekla je Gojković za Tv Pink.

Ona je večeras izjavila da je poruka koju je predsednički kandidat Aleksandar Vučić uputio, da kako god odluče građani Srbije on će prihvatiti rezultate, važna poruka za mir i stabilnost u Srbiju, ali i važna poruka ne samo za Srbiju već i za region.

- Njegova izborna kampanja koja je bila potpuno drugačija od izborne kampanje njegovih protivkandidata i on je pokazao da je državnik, pokazao je rezultate svog rada i izašao sa konkretnim predlozima - rekla je Gojković gostujući na tv Pink.

Ona je kazala da Srbija može da bude zadovoljna, jer je pokazala ozbiljnost i odgovornost.

- Došla su vremena da se ceni program i šta je ko uradio za budućnost Srbije - rekla je Gojković.

Predsedničke izbore 2017. godine pratite uživo OVDE.

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • opala

    3. april 2017 | 09:19

    Staaa? Vucic nece biti i predsednik i premijer? Ja ne zelim da zivim u takvoj srbiji, brzo neka se smisli neki zakon po kom on moze da obavlja uporedo obe funkcije!!!

  • mama

    3. april 2017 | 12:45

    Кад је видим падне ми мрак на очи

  • Vavilonac

    3. april 2017 | 11:34

    Kad ce ova preletacica u penziju da je ne gledam vise..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA