Poslanica LSV nije nestala, prebegla u SNS!

Lukrecia Ursulesku pojavila se u autobusu poslanika SNS i SPS, kojim su došli u lokalnu skupštinu, kako bi ova koalicija uz pomoć, sada već bivšeg člana LSV, obezbedila vlast u Zrenjaninu!

  • 2

Poslanica Lige Socijaldemokrata Vojvodine Lukrecia Ursulesku, koja je tokom jučerašnjeg dana navodno nestala, pojavila se u autobusu poslanika SNS i SPS, kojim su došli u lokalnu skupštinu, kako bi ova koalicija uz pomoć, sada već bivšeg člana LSV, obezbedila vlast u Zrenjaninu. Ovu informaciju je za Telegraf potvrdio i predsednik GO LSV Zrenjanin Dejan Čapo, koji je ovaj potez ocenio kao grubo kršenje demokratrije i klasičnu kupovinu poslanika.

- Oni koji su pre samo nešto više od mesec dana na sav glas kukali o navodnoj krađi glasova na predsedničkim izborima, klasičnom kupovinom poslanika obezbeđuju vlast u Zrenjaninu. To je bruka i sramota i klasično kršenje izborne volje građana. Nakon jučerašnjeg nestanka, ispostavile su se kao istinitim priče njenih komšija da je prešla u SNS. Pojavila se u autobusu čoporativno sa poslanicima naprednjaka i socijalista, kako bi na nelegalno zakazanoj sednici uzeli vlast - rekao je Čapo.

Podsetimo, Zrenjaninski LSV juče  je saopštio da postoje indicije da je Ursulesku nestala, s obzirom na to da se nije pojavila na svom radnom mestu, ne nalazi se kod kuće i nije odgovarala na pozive koji su joj upućeni. Stranka je izrazila sumnju da se ponavlja 2000. godina, kada je otet odbornik LSV Jan Svetlik i na taj način nasilnim putem prekrajana izborna volja građana Zrenjanina.

Inače, pre nekoliko dana u ovom gradu koalicioni sporazum potpisali su Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, a zatim i Demokratska stranka, Savez vojvođanskih Mađara i LSV. Obe grupacije su najavile da će imati dovoljno odbornika da formiraju skupštinsku većinu.

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heroes

    6. jul 2012 | 14:51

    Svi su u strankama vise nema coveka koji nije u nekoj stranci,strasno

  • strikla

    6. jul 2012 | 19:23

    Put kanabisa (ako joj kvalifikacija nije unapredjena u nesto kvalitetnije)!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA