Veruje u bajke: Haradinaj se nada da će biti oslobođen, a onda i da će biti kandidat opozicije na izborima na KiM

- Ubeđen sam da je trenutno najozbiljnija kandidatura, najsigurnija i najbolja, najbolja ponuda za današnjicu, gospodin Haradinaj, budući premijer Republike Kosova - rekao je predsednik Inicijative za Kosovo Fatmir Ljimaj

  • 50

Prištinski mediji su objavili da bi Ramuš Haradinaj, nekadašnji vođa OVK koji u Francuskoj čeka odluku tamošnjeg suda da li će biti izručen Srbiji koja ga tereti za ratne zlocine nad civilnim stanovništvom na Kosovu, mogao da bude jedinstveni kandidat opozicije na vanrednim parlamentarnim izborima.

Samo dvoje je preživelo: 110 srpskih mladića je hrabro krenulo u poslednju borbu na Košarama i zaustavilo DESET PUTA brojnijeg neprijatelja!

Kako prenosi kos sev.info, raspisivanje izbora 25. aprila ranije ove nedelje je najavio Klan Kosova, a oni bi, prema tvrdnji te televizije, mogli da budu održani 28. maja ili 4. juna. Haradinaja, lidera Alijanse za buducnost Kosova, 27. aprila u Kolmaru očekuje odluka francuskog suda o tome da li će biti oslobođen i vratiti se u Prištinu, ili će biti izručen Srbiji.

- Ubeđen sam da je trenutno najozbiljnija kandidatura, najsigurnija i najbolja, najbolja ponuda za današnjicu, gospodin Haradinaj, budući premijer Republike Kosova - rekao je predsednik Inicijative za Kosovo Fatmir Ljimaj, najavljujući mogućnost da se Haradinaj kandiduje za jedinstvenog kandidata kosovske opozicije na, prema prištinskim medijima, sve izvesnijim izborima.

U izjavi za prištinski Ekspres, Ljimaj je objasnio da su sledeće dve nedelje ključne za to da li će na Kosovu biti vanrednih izbora. Navodi se da Inicijativa za Kosovo već od ponedeljka započinje zvanično sa sakupljanjem potpisa za izglasavanje nepoverenja kosovskoj vladi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    23. april 2017 | 09:47

    Наравно да ће Французи да ослободе овог пацовчића. Какве то везе има са судством, са правдом још мање?

  • Mire

    23. april 2017 | 09:51

    Neverujem da ce se na sledecem rocistu odluciti sudbina degenerika , vec se cekaju izbori u FR ako pobedi MARIN LEPEN on ce u Srbiji zavrsiti po kratkom postupku , sada nesme sudija da ga pusti a ni osudi cekace se izbori , kako bilo da bilo mi smo na ivici rata.

  • fanSte

    23. april 2017 | 01:41

    Загрми Шешељ војвода, бацајте бомбе четници...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA