Da su juče održani izbori dobio bih 61 odsto glasova: Vučić zahvalan opoziciji na rastu rejtinga

Ako ovako nastave, doteraće me do dve trećine - rekao je Vučić

  • 53

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zahvalan predstavnicima opozicije na svemu što su učinili posle predsedničkih izbora jer je to uticalo da mu poraste rejting i da, ako tako nastave, postoji mogućnost da dobije dvotrećinsku podršku u narodu.

Ničić spreman na saradnju sa SNS, Glišić najavio kadrovske promene na lokalu

Građani prepoznali rad vlade i Vučića, čestitamo Ničiću: Martinović o lokalnim izborima

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da mu je drago što je otvara pruge i puteve, da je to njegov posao, a da svako radi svoj posao.

- To je moj najvažniji odgovor za sve njih jer time pokazujemo svoj demokratski kapacitet. ali hvala im na svemu što su proizveli posle izbora. Iako mi verovatno nije bilo lako, možda me je i pogodilo prvi i drugi dan, kada nisam razumeo o čemu se radi, ali da su izbori bili pre 3-5 dana imao bih 58 odsto, a da su bili sinoć imao bih 61 odsto. Ako ovako nastave, doteraće me do dve trećine - rekao je Vučić.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

On je upitao predstavnike opocizije da li žele da kažu narodu da ne zna za koga je glasao, da neko drugi treba da ih ubeđuje u to.

Vučić se osvrnuo na poraz SNS-a na lokalnim izborima u Zaječaru gde je, kako je rekao ta stranka izgubila za 130 glasova.

- Nismo se bunili i poništavali. Imaćeš podršku naše vlade, da pomognemo da Zaječarci bolje žive, a mi ćemo svoje slabosti sagledati da sledeći put pobedimo. To je pristup pobednika, a gubitnici će uvek u svemu drugom da nađu razloge za svoje neuspehe, a nikada u sebi - rekao je Vučić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubinko

    25. april 2017 | 14:54

    Pre svega rast rejtinga je zahvaljujući dobrim rezultatima i marljivom radu Vučića uspeo je za kratko vreme da postigne odlične rezultate i narod zna to da ceni.

  • mala

    25. april 2017 | 16:13

    Vucic je zasluzio i vise od toga..

  • Lana

    25. april 2017 | 21:31

    Sto ga vise pljuje bedna opozicija, narod mu poklanja sve vece i vece poverenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA