≫ 

Vučić: Edi Rama se popeo na štikle da bi bio visok kao ja

Vučić se gostujući na Tv Pink osvrnuo na sastanak u Briselu kome je prisustvovao i Edi Rama

  • 31

Aleksandar Vučić je sinoć gostujući na Tv Pink prokomentarisao i albanskog premijera Edija Ramu koji je prisustvovao sastanku šefova zapadnog Balkana u Briselu.

 

Vučić će morati da izgovori ove reči da bi postao predsednik: I to držeći desnu ruku na Ustavu Srbije i Miroslavljevom jevanđelju!

 

Na neformalni sastanak sa evropskom predstavnicom za spoljnu politiku, Federikom Mogerini, Rama je došao prilično ležerno obučen, te su njegov stil mnogi primetili i javno prokomentarisali. Vučić se osvrnuo na taj sastanak i pre svega se našalio na račun visine albanskog premijera:

 

- Evo kad se Edi popeo na štikle da bi bio visok kao ja. Uvek je imao neke đonove, ja sam se smejao. Inače, Edi je veoma šarmantan i inteligentan. On se verovatno šalio, pa je došao u trenerci. On je umetnik i time je valjda hteo da pokaže njegov odnos prema Evropskoj uniji - rekao je Vučić.

 

Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Foto: Tanjug/Vlada Srbije

 

Na pitanje Milomira Marića da li je Ramu neko kritikovao zbog dres-koda, Vučić je dodao:

 

- Šta ima neko da ga kritikuje, kako da kritkujete šefa Vlade, može da se obuče kako hoće - prokomentarisao je on dodajući da je i on jednom skinuo sako i spavao na patosu.

 

Podsećamo takođe, da je Rama i 2014. godine prilikom posete Beogradu, došao u cipelama na platformu, a spekulisalo se da je to uradio jer je želeo da bude približno iste visine kao Vučić.

 

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

 

Vučić je prilikom jučerašnjeg gostovanja između ostalog pričao i o novom premijeru, koji će biti poznat do 20. juna. Izjavio je da ima tri opcije, kada je u pitanju izbor budućeg šefa Vlade.

 

Jedna je da to bude neko iz SNS-a, druga opcoija je Ivica Dačić, a treća je da to bude nestranačka ličnost.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momir

    30. maj 2017 | 20:43

    Rama bolje da poradi malo na politici mira i tolerancije umesto sto modom pokusava da barem prividno iole lici na lidera.

  • Pera

    30. maj 2017 | 22:58

    Ja sam čuo za RAMA margarin.

  • Aleks_au

    31. maj 2017 | 23:21

    Ima stikle , samo treba suknja i brushalter i bice super , isto kao kod kuce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA