Dačić kao Sale Đorđević, Knežević kao Teo, a Nedimović kao Bogdan: Srpski ministri pojačani Dodikom igrali protiv Kirilenka i ekipe (FOTO) (VIDEO)

Srpski ministri pokazali svoje košarkaško umeće protiv veterana Sankt Peterburga

  • 1

U pauzi panela u Sankt Peterburgu, gde se održava ekonomski forum, srpski ministri pokazali su svoje košarkaško umeće. Tim Srbije protiv veterana Sankt Peterburga predvođenih čuvenim Andrejem Kirilenkom, pojačali su i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik PKS Marko Čadež i biznismen Branislav Grujić.

Srbija je ruska GRANICA BOLA: NATO i EU se ne smeju širiti

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU: Ministarski selfi u Sankt Peterburgu (FOTO)

Ekipa Srbije bila je u crvenim dresovima, a činili su je, između ostalih, ministar energetike Aleksandar Antić, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i ministar privrede Goran Knežević, koji je svojevremeno bio i predsednik Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore.

Foto: Ministarstvo spoljnih poslova Foto: Ministarstvo spoljnih poslova

Srpski ministarski tim je bio pojačan još jednim košarkašim znalcem predsednikom RS Miloradom Dodikom, ali i predsednikom Privredne komore Srbije Markom Čadežom i biznismenom Branislavom Grujićem.

Foto: Ministarstvo spoljnih poslova Foto: Ministarstvo spoljnih poslova

Kako je javila novinska agencija Srna, njihovi protivnici su bili u belim dresovima i činili su ih veterani Sankt Peterburga. Među njima je bio i poznati košarkaš Andrej Kirilenko.

Foto: Ministarstvo spoljnih poslova Foto: Ministarstvo spoljnih poslova

Tok meča, odmah kraj terena, kao trener posmatrao je Ivica Dačić, koji sada, pored funkcije ministra spoljnih poslova, obavlja i dužnost v.d. predsednika Vlade Srbije, a u tom svojstvu i prisustvuje međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA