Nezadovoljan Dačićevim odlukama: Tončev napušta SPS

Tončev je napustio sednicu Glavnog odbopra SPS u nedelju, očigledno revoltiran što su socijalisti odlučili da u Nemanjinu, kao svog predstavnika, posalju Branka Ružića

  • 4

Nezadovoljan kadrovskom kombinatorikom oko nove vlade funkcioner SPS i poslanik Novica Točev razmišlja o napuštanju partije i formiranju nove stranke, pišu današnje "Novosti". On već duže kritikuje stranački vrh a sada je reagovao što SPS državne funkcije deli samo onima sa Dedinja, Senjaka i iz kruga "dvojke".

Dačić: Glasamo za Brnabić!

Palma se ponovo oglasio o predlogu da Brnabićka bude premijer

Tončev je napustio sednicu Glavnog odbora SPS u nedelju, očigledno revoltiran što su socijalisti odlučili da u Nemanjinu, kao svog predstavnika, posalju Branka Ružića, piše list.

- Još nisam doneo konačnu odluku, ali razmišljam o formiranju nove političke stranke. To bi, svakako, bila partija leve orijentacije i borila bi se za prava radničke klase - kaže Tončev.

Tončev, koji je i predsednik Skupštine opštine Surdulica, najavljuje podršku predlogu Aleksandra Vučića da Ana Brnabić preuzme premijersku funkciju.

- Dešavanja u SPS nemaju veze sa mojom prethodnom odlukom da podržim Vučićev predlog - rekao je on.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    21. jun 2017 | 09:49

    " Razmisljam o formiranju nove politicke stranke " . Il' su oni ludi , il' je lud ovaj narod koji hrani toliko parazita ? Razmisljaj da radis nesto .

  • Drina

    21. jun 2017 | 09:50

    Kosi pa ti znam te samo po losim aferama

  • milan

    21. jun 2017 | 10:53

    Toncev je obican dundjer bez snage da sam stvori nesto a da iza toga ne stoji sps.bolje da se vrne tamo odakle je dosao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA