Ko je od poslanika spavao, kome je Brnabićka namignula, za kog ministra nema mesta u klupi, a po koga je došla Hitna: Detalji posebne sednice Skupštine (FOTO) (VIDEO)

Posebnu sednicu Skupštine Srbije na kojoj je Ana Brnabić predstavila svoj ekspoze obeležili su i brojni zanimljivi detalji

  • 88

Izlaganje ekspozea mandatarke Ane Brnabić je bilo zanimljivo na više nivoa – od početnog kašnjenja do “namigivanja“ i mesta za ministra bez portfelja. Sednica Skupštine Srbije na kojoj je mandatarka iznela svoj ekspoze, kasnila je oko pola sata, pošto je Hitna pomoć morala da zbrine ministra Aleksandra Antića.

Sada je trenutak da IDEMO DALJE i državu prevedemo u 21. vek koji obeležava DIGITALIZACIJA: Ključna poruka ekspozea mandatarke Brnabić (VIDEO) (FOTO)

Kada bi Brnabić i njen kabinet mogli da polože zakletvu?

Prvi aplauz tokom izlaganja ekspozea u Skupštini Srbije mandatarka za sastav nove vlada Ana Brnabić dobila je kada je izgovorila da je "čast služiti svojoj zemlji i gledati kako se ona menja na bolje".

Pažnju i koncentraciju su, međutim, gubili u trenucima kada je govorila o značaju koji pridaje digitalizaciji i IT sektoru, pa je mandatarka morala da ih zamoli za više pažnje.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Potpredsednica Skupštine Srbije i funkcionerka Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta u jednom trenutku je čak zaspala.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Tokom izlaganja ekspozea morala je da reaguje i predsednica Skupštine Maja Gojković i da umiri poslanike koji su pravili buku.

Printskrin: Youtube/ParlamentSrbija Printskrin: Youtube/ParlamentSrbija

Sama Brnabićka je, u jednom trenuku, skrenula pogled sa ekspozea, ugledala nekog od poslanika kojem je namignula, ali se ne zna - kome.

Printskrin: Youtube/ParlamentSrbija Printskrin: Youtube/ParlamentSrbija

Da li zbog treme, vremenskih prilika ili nečeg trećeg, tek mandatarka je u nekoliko navrata posezala za čašom, ali i flašicom vode.

U njen kabinet bi trebalo da uđe i Nenad Popović, kao ministar bez portfelja, a na fotografiji se  vidi da je njegova stolica van reda u kom se nalaze njegove buduće kolege.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pjer

    28. jun 2017 | 19:46

    Treba na nastave "utabanim" putem kojim je krenuo Vučić sa svojom politikom !!!

  • pedja

    28. jun 2017 | 16:49

    Opozicija nastavlja sa kafanskim ponasanjem i nepostovanjem narodne skupstine, treba ih izbaciti napolje.

  • Cuca

    28. jun 2017 | 21:47

    Sve cestitke Ani,verujem da ce savesno I odgovorno obavljati svoj posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA