Stranka odlučuje o kandidatu za gradonačelnika: Mali o beogradskim izborima

Još uvek nije odlučeno da li će SNS na gradskim izborima nastupiti samostalno ili kao koalicija, rekao je Mali i dodao da je "najbitnije da svi u stranci rade kao tim"

  • 61

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da će stranački organi SNS-a doneti odluku o tome ko će biti kandidat vladajuće partije za novog gradonačelnika, kao i o tome da li će biti na listi kandidata za Skupštinu Grada Beograda. Mali je u intervjuu za "Večernje novosti" rekao da još uvek nije odlučeno da li će SNS na gradskim izborima nastupiti samostalno ili kao koalicija i dodao da je "najbitnije da svi u stranci rade kao tim".

Siniša Mali: Bezbedna dečija sedišta u vozilima GSP-a (FOTO)

Mali: Posle više od decenije, broj nezaposlenih pao ispod 90.000

On je istakao da je siguran da će ko god bude kandidat SNS za gradonačelnika biti posvećen gradu i građanima i da je to, kako je rekao, najvažnije.

Mali je naveo da je aktuelna vlast od Beograda napravila najveće gradilište u ovom delu Evrope.

- Zidaju se Beograd na vodi i nekoliko novih stambenih projekata. Doveli smo i Meitu, Ikeu, Hamilton... - podsetio je gradonačelnik Beograda.

Foto: Marko Todorović

Komentarišući spekulacije o povratku Dragana Ðilasa na političku scenu i njegovoj mogućoj kandidaturi na beogradskim izborima, Mali je rekao da je bivši gradonačelnik "za tolike godine vladavine uradio samo jednu fasadu, repliku Terazija, koju je vetar oduvao, a koja građane košta 600.000 evra".

- A mi smo ove godine obnovili 200 zgrada - naglasio je Mali i dodao da je Ðilas već pokazao da mu je jedini interes njegovo i bogaćenje njegovih saradnika.

Na pitanje da li bi ponovo bio kandidat za gradonačelnika Beograda da nije bilo afere "Savamala", Mali je odgovorio da je Tužilaštvo izreklo svoj stav u vezi sa tim slučajem i da njega, kako je rekao, nema u tim izveštajima.

Govoreći o aferi "Savamala" gradonačelnik je dodao da je "iz nekog razloga podneo najvecći teret i da su ga, kako je naveo, razapinjali po medijima da bi minimizirali rezutate gradske vlasti.

- Osim ''Savamale'', tu je i lažna afera ''24 stana u Bugarskoj'', diploma... Ja se samo nadam da će u ovom slučaju pravda biti zadovoljena - rekao je Mali.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    13. oktobar 2017 | 12:35

    Kad dođe vreme tj. kad se raspišu izbori za Beograd SNS će imati svog kandidata.

  • lisisca

    13. oktobar 2017 | 12:30

    Mali je najbolji gradonacelnik!

  • Lampica

    13. oktobar 2017 | 14:15

    SNS ima mnogo kvalitetnih ljudi, teško će biti da se odabere najbolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA