≫ 

On je diskvalifikovan za mene za ceo život: Dodik zagrmeo zbog izjave Duška Vujoševića

Predsednik RS rekao da ga je poznati košarkaški trener i selektor BiH razočarao "i ljudski, i na svaki drugi način"

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da ga je košarkaški trener Duško Vujošević razočarao. Njih dvojica su, to je poznato, gajili prijateljske odnose.

Vučić i Dodik: Timovi počinju da rade na Deklaraciji

Deklaracija o opstanku srpske nacije pred poslanicima u novembru

Vujošević je posle turbulentnog odlaska iz Partizana (koji je jedno vreme imao partnerstvo sa Dodikovom Igokeom) i kratkog boravka u Francuskoj, došao na mesto selektora BiH. Milorad Dodik je u intervjuu za "Novosti", na pitanje da li ga je razočarao Vujošević izjavama da su Srbi krivi za rat u BiH, rekao:

- Naravno, i ljudski, ali i na svaki drugi način. Ako je ikada trebalo da se prestane da se bavi košarkom, to je sad. Ne želim mu ništa loše, ali zašto je, da bi održao svoju bednu i podaničku poziciju u Sarajevu, kazao tako nešto? Nakon te izjave za mene je diskvalifikovan za ceo život.

Reč je izjavi koju je Vujošević dao u intervjuu za Nedeljnik, kada je rekao da Srbija ima "najveću odgovornost za ratove, nešto veću od ostalih".

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ddd

    17. oktobar 2017 | 16:00

    Dule je ucinio mnogo na promovisanju srpske kosarke u najboljem svetlu u svetu a Mile se trudi da nas u svetskoj javnosti jos vise omrznu. Lakrdija je da se Mile vise brine za Srbiju od nas koji zivimo u njoj. Ko ga ne zna skupo bi ga platio.

  • Danče

    16. oktobar 2017 | 14:43

    Ne brinem puno zbog Duška jer svako ima pravo na svoje mišljenje.Ali se brinem više zbog likova kao Dodik koji su spremni druge uvlačiti u svoje kombinacije i manipulisati sa njima.

  • bokibinsr

    16. oktobar 2017 | 13:13

    Vujesevicu hvala za sve sto je uradio za Partizan.Ali sta ocekujete od Crnogorca....pa naravno da laje protiv Srba.Sda su im dobri Siptari,Ameri......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA