Jeremić spreman i za beogradske i za vanredne parlamentarne izbore, traži što "širi front"

Predsednik Narodne stranke je ocenio da u Beogradu postoji kapacitet za promene i da bi bila greška ako opozicija ne bi zajednički nastupila

  • 55

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da se ta stranka priprema za izbore u Beogradu i dodao da će biti spremni za vanredne parlamentarne izbore ukoliko do njih dođe.

POZIVAJU NA DOGOVOR, A NIKO GA NEĆE: Janković odbio Radulovića, Obradović Jeremića, a Šutanovca svi

OBRADOVIĆ ODJAVIO JEREMIĆA: Neće saradnju sa Narodnom strankom

Jeremić je novinarima u Beogradu kazao da u ovom trenutku ne postoji razlog za raspisivanjem vanrednih parlamentarnih izbora, ali da će Narodna stranka biti spremna ukoliko dođe do njih.

- Normalno bi bilo da uđemo u ustavno propisan ritam održavanja izbora. Držanje društva u vanrednom stanju ne može bii dobro ni za institucije, ni građane - ocenio je Jeremić na konfrenciji za novinare.

Komentarišući predstojeće izbore u Beogradu, Jeremić je kazao da je stav Narodne stranke da je potreban viši stepen zajedništva opozicije.

- Što je širi front, to je bolje - kazao je Jeremć i dodao da će se tek utvrditi koliko aktera je spremno za to.

Predsednik Narodne stranke je ocenio da u Beogradu postoji kapacitet za promene i da bi bila greška ako opozicija ne bi zajednički nastupila.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    4. novembar 2017 | 09:07

    Za šta ste vi spremni, ja stvarno ne razumem. Opasno ste zalutali, da li znate šta sve treba da ima jedna stranka da bi bila spremna? Prvo i osnovno, podršku građana, a o ostalim programima i načinima rada da ne govorim. Vama se politika zasniva da kaljanju Sns-a i Vučuća, i tu je kraj.

  • Veljko

    3. novembar 2017 | 23:46

    Ako je Jeremić spreman za izbore, što traži širi front? Onaj ko je spremen, ima koncepciju, zna šta ima da ponudi građanima, kako će to da ostvari. Kod Jeremića ničega od toga nema.

  • deki

    4. novembar 2017 | 09:05

    Opozicija pred svake izbore izlazi sa velikim rečima...spremni smo za pobedu i slično...a nakon izbora ih je sve manje i manje u skupštini...narod zna ko vredi i tako i glasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA