Zahvaljujem se predsedniku Vučiću na poverenju: Goran Vesić se oglasio povodom izbora u Predsedništvo SNS (FOTO)

Na sednici Glavnog odbora SNS danas su izabrani novi članovi Predsedništva te stranke: Siniša Mali, Goran Vesić, Aleksandar Jovičić, Vladimir Orlić, Nela Kuburović, Zoran Ðorđević, Boško Ničić i Nemanja Stevanović

Glavni odbor, na današnjoj sednici, doneo je odluku da u martu budu održani samo redovni izbori za skupštinu Grada Beograda, a povodom izbora u Predsedništvo SNS oglasio se i gradski menadžer Goran Vesić.

NAPREDNJACI PRIHVATILI VUČIĆEV PREDLOG: Samo beogradski izbori (VIDEO)

- Hvala članovima Glavnog odbora Srpske napredne stranke koji su me danas izabrali za člana Predsedništva. Za mene ovaj izbor nije samo čast i privilegija, već i obaveza i odgovornost. Zahvaljujem se i predsedniku Vučiću na poverenju.

- Učiniću sve da izbor i poverenje opravdam kao i da svaki dan naporno radim za Srpsku naprednu stranku. Uspeh Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke znači uspeh Srbije, pobedu reformi i bolji život za sve građane. Ponosan sam što sam deo SNS koja je istorijski pokret koji menja i modernizuje Srbiju.

- Čestitam ostalim kolegama koji su danas postali članovi Predsedništva i verujem da će ovaj izbor opravdati svojim radom - napisao je Goran Vesić na Fejsbuku.

Na sednici Glavnog odbora SNS danas su izabrani novi članovi Predsedništva te stranke: Siniša Mali, Goran Vesić, Aleksandar Jovičić, Vladimir Orlić, Nela Kuburović, Zoran Ðorđević, Boško Ničić i Nemanja Stevanović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    18. novembar 2017 | 19:11

    Kad neko pokazuje rad i rezultate i zasluzuje ovo,nadamo se da ce nastaviti i dalje dobro raditi.

  • miki

    18. novembar 2017 | 19:08

    Velika cast mu je ukazana.

  • Roso

    18. novembar 2017 | 19:47

    Svaka čast. Svojim angažovanjem i završavanjem započetih projekata na vreme, zaslužio je ovako nešto !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA