Vučić o rasulu u PSG: Mira Marković je bila žena predsednika Republike, a Jankovićeva i Jeremićeva to nikada neće biti

Kada čujete šta kažu jedni drugima posle tri meseca druženja, sve vam je jasno - rekao je Vučić, upitan da prokomentariše postupak Srđan Škora koji je napuštio Pokret slobodnih građana zbog toga što je "pokret postao mini preduzeće Saše Jankovića i njegove žene"

  • 3

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne može da komentariše zbivanja u Pokretu slobodnih građana, a da to što je Saša Janković izjavio u vezi sa kulturnom baštinom Srbije Srbije na KiM čak i "nije ni za komentarisanje" .

Vučić se oglasio povodom presude Ratku Mladiću i poslao poruku građanima Srbije

- Kada čujete šta kažu jedni drugima posle tri meseca druženja, sve vam je jasno - rekao je Vučić, upitan da prokomentariše postupak Srđan Škora koji je napuštio Pokret slobodnih građana zbog toga što je "pokret postao mini preduzeće Saše Jankovića i njegove žene".

- Od toga me samo glava zaboli - dodao je.

Na pitanje kako vidi to što su tabloidi veoma ozbioljne poruke Škora banalizovali poredeći suprugu Saše Jankovića, a ranije i suprugu Vuka Jeremića, sa suprugom Slobodana Miloševića, Mirjanom Marković, Vučić je rekao da to nije za poređenje:

- Mira Marković je bila žena predsednika republike, a njih dve to nikada neće biti.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Upitan da prokomentariše izjavu Jankovića da Srbija treba da dokazuje da su Gračanica i Dečani srpski, Vučić je rekao da to "čak nije ni za komentarisanje".

- Kralj Milutin je onda čuveni albanski vladar, nemam čak ni odgovor na tako nešto - nespreman sam - rekao je Vučić.

VUČIĆ: "FAŠISTI" IZ SKUPŠTINE NA SLEDEĆI IZBORIMA ODLAZE U ISTORIJU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom incidenta u skupštini da grupa "fašista" u parlamentu pokušava da Srbiju predstavi na najgori mogući način i poručio građanima da će "fašisti" na prvim sledećim izborima otići u političku prošlost.

Šef poslaničke grupe opozicionog pokreta Dveri Boško Obradović napao je juče predsednika Administrativnog odbora i šefa poslaničkog kluba naprednjaka Aleksandra Martinovića na sednici tog odbora tako što ga je gađao mišem od laptopa.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara povodom tog incidenta rekao da može da čestita Martinoviću na smirenoj rekaciji, civilizovanom, poštenom i odgovornom odnosu.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- To su oni isti fašisti koji su vas nokautirali (napad na novinarke), a posle toga pitali i pravili se naivni kako to nisu uradili. To su oni isti fašisti koji su Maji Gojković lomili ruku u njenoj kancelariji u skupštini. Isti ti fašisti su juče pokušali daa fizički povrede predsednika skupštinskog odbora Aleksandra Martinovića - naveo je Vučić.

Ističe Vučić da su "fašisti" to napravili zbog samo jedne stvari - zbog sopstvenog džepa i para i da su građani mogli da se u to uvere.

- Jer je neko zbog fašističkog ponašanja hteo da im oduzme 15.000 ili 20.000 dinara koje bi išle u humanitarne svrhe i zbog tih 15.000 ili 20.000 dinara su u stanju sav svoj fašistički potencijal da pokažu - rekao je.

- Moja poruka građanima Srbje je da fašizam u Srbiji nikada neće pobediti, pobedićemo ga svakako i ovo je poslednji put da su mogli u nekakvim koalicijama da dostignu pet odsto. Na prvim sledećim izborima fašisti odlaze u političku istoriju - poručio je Vučić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA