Otrov vezao za penis: Šešelj otkrio jedini način kako je Praljak uneo bočicu u sudnicu

S obzirom da je to da je Haški tribunal veoma obezbeđen sud, postavlja se pitanje kako je uopšte Praljak mogao da unese nešto u sudnicu

  • 34

Nakon što je čuo da je osuđen na 20 godina zatvora, general Slobodan Praljak popio je nešto iz male bočice, seo na svoju stolicu i odmah poprimio izgled lica kao da je u bolovima i mukama. Kako je i njemu suđeno u Haškom tribunalu, lider SRS Vojislav Šešelj, u izjavi za Srbiju danas, objasnio koji je jedini način da se u sudnicu unese neka bočica.

TUĐMAN ZLOČINAC, A MILOŠEVIĆ NIJE: Hrvati su se ove odluke Haga najviše plašili! Zašto je to važno za Srbiju?

S obzirom da je to da je Haški tribunal veoma obezbeđen sud, postavlja se pitanje kako je uopšte Praljak mogao da unese nešto u sudnicu.

Šešelj kaže da se i sam isto to pitao. Kako je bio tamo, zna proceduru i kaže da postoji samo jedan način kako je mogao tako nešto i uopšte bilo šta da unese unutra.

Foto: Profimedia/AFP

- Veoma temeljito pretresaju i kad te dovode u sud i kad te odvode, i cipele se skidaju i opipavaju te. I ja se pitam kako je mogao da unese. Ne verujem da mu je to dostavljeno u sudu. Jedino kako je mogao da unese jeste da veže bočicu za genitalije, jer je to jedini deo tela koji nam nisu dodirivali – objasnio je Vojislav Šešelj.

Praljak se nalazi među šest hrvatskih političara kojima međunarodni sud za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije, sudi zbog optužbi za ratne zločine u ratu u Bosni i Hercegovini.

Pažnju javnosti je privukao kada se 1991. posle izbijanja rata priključio kao dobrovoljac snagama HV i formirao jedinicu sastavljenu od zagrebačkih umetnika i intelektualaca sa kojom je zauzeo položaje u Sunji.

29. maja 2013. osuđen je na 20 godina zatvora zbog ratnih zločina i zločina protiv čovečnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs/Srbijadanas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobri

    29. novembar 2017 | 16:15

    Ja bih onda tako mogao da unesem nekoliko bocica. Svakako da je ovo veliki cin bez obzira sto se radi o Hrvatu.

  • grof

    29. novembar 2017 | 16:11

    Ni navijaci ne unesu pirotehniku na stadion, to uradi uprava kluba. Ko shvati - razumece!

  • Milojko

    29. novembar 2017 | 17:32

    Polako sa otrovom da ne bude kao.i sa Hitlerom ubio se a na kraju ziveo je u Argentini pod americkom zastitom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA