≫ 

Marija Obradović: Za pokret Dosta je bilo nasilje u parlamentu je prihvatljivo (FOTO)

- Zašto spremnost policijskih službenika da olakšaju svim poslanicima, koji su svedoci nemilog događaja, proceduru uzimanja izjava, Dosta je bilo želi da predstavi kao policijsko saslušavanje - pita Obradović

  • 38

Potpredsednica GO SNS Marija Obradović kaže da je za pokret Dosta je bilo nasilje u parlamentu očigledno prihvatljivo, čime objašnjava stav poslanice D JB, koja je odbila da svedoči o incidentu na sednici Administrativnog odbora.

Poslanicu DJB OBEZBEĐENJE IZVELO IZ SKUPŠTINSKE SALE posle "DUELA" sa Majom Gojković (VIDEO)

"Ma terajte se svi u k..ac": Poslanica DJB održala "predavanje" o lepom ponašanju, pa najstrašnije opsovala (VIDEO)

U saopštenju dostavljenom medijima Obradović kaže da je "potpuno šokirana takvim stavom D JB", te da ne vidi šta je sporno u tome što je policija došla u parlament da uzme izjave.

- Zašto spremnost policijskih službenika da olakšaju svim poslanicima, koji su svedoci nemilog događaja, proceduru uzimanja izjava, DJB želi da predstavi kao policijsko saslušavanje - pita Obradović, uz opasku da bi reakcija pojedinih poslanika opozicije verovatno bila još oštrija da ih je policija pozvala da dođu u stanicu zbog uzimanja izjava. Ona podseća da je policija i ranije dolazila u parlament da uzme izjave od poslanika koji su bili oštećeni u pojedinim slučajevima.

Foto: Tanjug Rade Prelić/Dimitrije Goll, pixabay.com

- Mislim da je svima jasno da pokret Dosta je bilo samo želi da opstruiše čitav ovaj proces, kako se ne bi utvrdila istina i kako bi se priča sa sramnog incidenta i napada Boška Obradovića na kolegu Martinovića usmerila u nekom potpuno drugom pravcu - zaključuje Obradović.

ZLOUPOTREBA POLICIJE

Mediji su preneli da je poslanica Dosta je bilo Ana Stevanović odbila da da izjavu MUP-u povodom incidenta na sednici Adminitrativnog odbora na kom je šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović gađao kompjuterskim mišem predsedavajućeg Aleksandra Martinovića, tvrdeći da je reč o zloupotrebi policije i tužilaštva.

MUP je saslušao šest poslanika SNS zbog incidenta na sednici Administrativnog odbora, saslušaće i sve ostale poslanike koji su prisustvovali toj sednici, a s tužiocem je dogovoreno da se razgovori obave u Domu Narodne skupštine.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lošmi

    29. novembar 2017 | 19:01

    Predstavljaju se kao evropska stranka a sa druge stran podržavaju nasilje, šta reći, kada im je jedina politika protiv vlasti, a ne bilo šta konstruktivno

  • Anja

    29. novembar 2017 | 19:40

    Opoziciji je nasilje jedini program kojim se vode , jer nista drugo i ne znaju .

  • Deja

    29. novembar 2017 | 19:47

    Nadam se da takvi,kao što su ovi iz DJB i Dveri neće u budućnosti sedeti u skupštinskim klupama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA