Antić: U ovom gradu ne sme da bude gladnih i bespomoćnih

Kako se navodi u saopštenju SPS, Antić je u obraćanju građanima beogradske opštine Rakovica rekao da gradske vlasti Beograda moraju da pokažu više brige za starije sugrađane i one kojima je pomoć društva neophodna

  • 9

Kandidat za gradonačelnika Beograda Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić ocenio je da glavni grad mora da bude human i solidaran i da razvija mehanizme aktivne socijalne politike sa merama koje će pomoći porodicama sa više dece, trudnicama i porodiljama.

Palma pomaže Antiću u kampanji za gradonačelnika: Insistiramo na jačanju lokalne infrastrukture

Kako se navodi u saopštenju SPS, Antić je u obraćanju građanima beogradske opštine Rakovica rekao da gradske vlasti Beograda moraju da pokažu više brige za starije sugrađane i one kojima je pomoć društva neophodna.

- U ovom gradu ne sme da bude gladnih, ne sme da bude bespomoćnih i onih kojima je zdravstvena zaštite nedostupna, to je apsolutno nedopustivo. Grad to može da organizuje, grad za te aktivne mere pomoći ima dovoljno sredstava i mi ćemo na tim merama insistirati - naglasio je Antić.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Antić je, kao dobar primer aktivne mere socijalne brige, naveo pomoć deci sa ;posebnim potrebama kroz projekte lični pratilac i personalni asistent.

- Potencijal humanog odnosa prema našim sugradjanima kojima je pomoć neophodna je ostvaren, a ja ću se založiti da se ti programi nastave, prošire u obimu i unaprede u kvalitetu - dodao je Antić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA