≫ 

Prvi obaveštajac Britanije na sastanku kod Vučića

Poseta direktora britanske službe predstavlja blisku saradnju i prijateljastvo između dve države

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije (Secret Intelligence Sevice - SIS/SIS, MI6/MI6) Aleksom Jangerom s kojim je razgovarao o saradnji obaveštajnih službi dveju zemalja.

Tramp čestitao Vučiću Dan državnosti: Evo šta piše u poruci američkog predsednika (FOTO)

Janger boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.

Poseta direktora britanske službe predstavlja blisku saradnju i prijateljastvo između dve države, zaključili su sagovornici, a navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rogozin

    8. februar 2018 | 22:37

    Alo ljudi, ENGLEZI DOSLI U SRBIJI ZBOG PRIJATELJSTVA!!!!???? Vi patite od kolektivne amnezije. Podrzali su Drazu Mihajlovica, pa mu je taj isti Cercil okrenuo ledja. Bombardovali su nas sa Amerima za vreme drugog svetskog rata, napravili haos u Jugi 90'tih, podrzali bombardovanje i ucestvovali u istom 1999, podrzavaju siptarske separatiste i ubice, otcepili Kosovo od Srbije, od 2000-te pa do danas konstantne pritiske na Srbiju i Srbe, ubistvo Olivera Ivanovica... verovatno sam jos ko zna koliko stvari sam propustio, ali je cinjenica tamo gde su njihovi specijalci SAS i MI6 toj zemlji nece biti dobro niti joj bilo dobro. Irak, Avganistan, Libija, Sirija, Srbija 1999, bivsa Jugoslavija, Jemen, Liban...

  • marija

    8. februar 2018 | 22:35

    Poseta je sigurno korisna za obe zemlje.

  • ivanjan

    8. februar 2018 | 21:51

    Saradnja nasih i stranih sluzbi je veoma bitna za dalju borbu protiv terorizma i kriminala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA