Erdogan čestitao rođendan Vučiću: Evo šta je predsednik Turske poželeo srpskom kolegi

Čestitku predsedniku Vučiću uputio je i ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije

  • 25

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan čestitao je danas rođendan predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, sa najboljim željama za dobro zdravlje i ličnu sreću i poželevši građanima Srbije napredak i razvoj.

Ko je sve Vučiću čestitao rođendan, šta su mu poželeli i šta je pisalo na njegovoj torti (FOTO)

U čestitki predsednika Erdogana se, između ostalog, kaže: "Naši uspešni sastanci, posle Vašeg izbora za predsednika, značajno su doprineli jačanju našeg prijateljstva, kao i razumevanju i saradnji naših zemala.

Biće mi zadovoljstvo da Vas ugostim u zvaničnoj poseti u maju u Istanbulu. Verujem da će taj sastanak biti pravovremena prilika da sa Vašom ekselencijom razgovaram o bilateralnim i regionalnim pitanjima".

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Čvrsto sam uveren, naveo je u čestitki turski predsednik, da ćemo dalje razvijati naše odnose na temelju zajedničkog poverenja i razumevanja, u korist naših naroda.

Čestitku predsedniku Vučiću uputio je i ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs / tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA