≫ 

Bogoljub Karić obradovao Milanku velikim buketom cveća i dao pravi savet svim muškarcima (FOTO)

- Srećan 8. mart svim bakama, mamama, sestrama i našim divnim ženama!!! Sve ste vi prelepe!!! - ovim rečima počeo je svoje pismo

  • 5

Bogoljub Karić ne samo da je obradovao svoju Milanku buketom cveća za 8. mart, već je uputio čestitke svim ženama u zemlji.

"Nema života bez ljubavi": Bogoljub Karić snimio emotivan doručak sa majkom, pa joj napisao pismo koje će dirnuti svakog (FOTO) (VIDEO)

On je na Fejsbuku, na kome je izrazito aktivan, na Međunarodni dan žena napisao post koji obiluje najlepšim željama upućen damama.

Pismo prenosimo u celosti:

- Srećan 8. mart svim bakama, mamama, sestrama i našim divnim ženama!!! Sve ste vi prelepe!!! Ali, lepota nije samo u spoljnom izgledu, već pre svega u duši, srcu, u vašem biću - koje rađa novi život!!! Ima li šta veće i svetije od darivanja života!!???

Zato dragi prijatelji, iznenadite danas svoje voljene žene i priredite im neko malo iznenađenje... Moja Mara od mene svakodnevno dobija male znakove pažnje, pa se mi često našalimo da je za nju - svaki dan 8. mart.

Drage naše dame, želim da svima vama, svaki dan u godini bude ispunjen pažnjom, ljubavlju i poštovanjem vašim muškaraca, vaše dece, vaših porodica ali i celog društva - jer vi to zaslužujete!!!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urs Zimmermann

    8. mart 2018 | 16:45

    Idi masi zelenom salatom

  • sneki

    8. mart 2018 | 16:54

    Lepo od njega jer ima brdo para a sta cemo mi od svojih muzeva kad nemamo ni za cestit rucak.HVALA PUNO NA LEPIM CESTITKAMA I ZELJAMA

  • SrpskiBek

    8. mart 2018 | 18:50

    Nije dao ništa 10 godina..pa sad nadoknadjuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA