"Nema života bez ljubavi": Bogoljub Karić snimio emotivan doručak sa majkom, pa joj napisao pismo koje će dirnuti svakog (FOTO) (VIDEO)

- A i za mene nema veće radosti od toga da vidim majčin osmeh, da joj poljubim ruku, da doručkujem sa njom i da je ponekad nahranim - napisao je on

  • 19

Bogoljub Karić od povratka u zemlju konstantno iznenađuje svojim live uključenjima na društvenim mrežama, a ovog puta je poslednji objavljeni video posvetio svojoj majci.

Sa +100 na -20, pa onda u bazen: Evo kako se Karić "osvežio" na tradicionalni ruski način (VIDEO)

Sa njom je zapevao, nahranio je i pohvalio način na koji je odgojila svu decu.

Posle posete staroj majci, Karić je napisao i emotivno pismo na svom Fejbuk profilu.

- Naš život je takav da nam stalno fali vreme, da nikad ne stižemo da sve uradimo kako smo planirali. I ta životna bujica nas obično tako nosi da ponekad zapostavimo svoje najbliže, naše majke pre svih, znajući da nas one uvek razumeju, da će nam uvek sve oprostiti da je njihova ljubav prema svojoj deci bezgranična... O, koliko je to pogrešno!

Foto: Milena Đorđević

Zato ja u svoje planove, u sve svoje agende, bez obzira na ogromne obaveze, uvek nalazim mesto i stavljam kao prioritet meni najdražu osobu, moju majku Danicu, mati Angelinu. Mojih pola sata kojih joj posvetim, za nju su najveća radost na svetu, za nju je to razlog za život i snaga da se bori sa svim nedaćama!

A i za mene nema veće radosti od toga da vidim majčin osmeh, da joj poljubim ruku, da doručkujem sa njom i da je ponekad nahranim.

Nema života bez ljubavi, a nema veće ljubavi od majčine! Nemojte da vam nijedan dan prođe da se ne čujete ili vidite sa njima!

Sve je u životu lakše i lepše ako za bilo šta što radite imate majčin blagoslov!

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moravac

    3. mart 2018 | 20:38

    Ucite Srbi!!! Od kosovara i bosanaca kako treba biti SRBIN!!!!

  • Sale1971

    3. mart 2018 | 20:55

    Majka je majka!

  • DARKO 100%

    3. mart 2018 | 19:58

    Da si sposoban to jesi da nisi nebi bio milioner,aj za prvi necemo te pitati,ali osim ljubavi treba i para za zivot,dok je covek mlad ,pun je energije,energican i on nema mnogo vremena za kevu caleta jer su mu u glavi samo cifre kad je u biznisu,ali kad dodje u neke godine i ostvaren u svom uspehu biznisa ,porodice,malo olabavi shvativsi koliko je izgubio u nekom periodu zivota harajuci za novcima,oseti da je ljubav osnova zivota ,radjanja i smrti i da je samo taj osecaj koji uvek ostane u nama dok je novac moze biti prolazno stanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA