KREĆE NOVA RUNDA: Nastavak borbe da se spreči članstvo Kosova u Interpolu

Molba Republike Kosova stavljena je u nacrt dnevnog reda 87. sednice Generalne skupštine Interpola koja će biti održana od 18. do 21. novembra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

  • 10

Generalna skupština Interpola će novembra razmotriti molbu Kosova za prijem u tu međunarodnu organizaciju. O tome je danas kosovske zvaničnike obavestio generalni sekretar Interpola Jirgen Štok.

Problem Kosova se koristi u geopolitičkom sučeljavanju Zapada sa Rusijom: Drecun o Vučićevoj poseti Njujorku

Štok je u pismu ministru unutrašnjih poslova Kosova Fljamuru Sefaju naveo da je Izvršni odbor Interpola na sastanku 6. do 8. marta u Lionu razgovarao o molbi Kosova za članstvo.

- Molba Republike Kosova stavljena je u nacrt dnevnog reda 87. sednice Generalne skupštine Interpola koja će biti održana od 18. do 21. novembra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima - naveo je Štok.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    22. mart 2018 | 16:14

    U vazecem Ustavu je status Juzne Srbije Kosovo i Metohija je jasan da je neotudjivi de drzave Srbije, dakle nema pregovora sa Albanskim teroristima i Nato EU okupatarima koji su silom i protivno volji Srbije vojno okupirali juznu Srbiju Kosovo i Metohiju UN R1244 vratiti u UN a ne u EU ukljuciti aktivno u UN Rusiju ,Kinu i Spaniju da se vojna okupacija juzne Srbije zavrsi a albanci koji nezele ziveti u Srbiji da se vrate svojoj otadzbini Albaniji jer su odatle i naselili juznu Srbiju Kosovo i Metohiju a nekretnine ako ih imaju da Srbija ih otkupi po trzisnoj ceni i nek kupe kuce u Albaniji pa nek tamo prave svoju drzavu !

  • Lepi

    22. mart 2018 | 19:06

    Primaju Kosovo I Metohiju sigurno posto je to jedan od koraka pritisaka na nas

  • Milka R.

    22. mart 2018 | 16:32

    Nedamo ni molimetar svoje otadjbine ..Kosova i Metohije !!to je Srbsko i ostace sa ostalim narodom koji zeli mir ..ljubav i bolji zivot!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA