≫ 

Tači opet provocira: "Vučič poslednjih dana liči na Kim Džong Una"

Tači ocenjuje da telefonski razgovori predsednika Vučića sa predsednikom Rusije i Belorusije najbolje govore o orijentaciji Srbije

  • 79

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da ponašanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića poslednjih dana liči na ponašanje lidera Severne Koreje Kim Džong Una.

Rojters: Srpska vojska pokazala mišiće

Govoreći o vojnoj vežbi u blizini administrativne linije ka Kosovu i Metohiji, takozvani kosovski predsednik je rekao da se radi o "praznim pretnjama".

- Rekao je da će uputiti vojsku na Kosovo. Vratio bi je na pola puta, kao i voz. Ne bi mu se vratio ni jedan jedini vojnik u Srbiju - kazao je Tači u emisiji "Život na Kosovu".

Tači ocenjuje da telefonski razgovori predsednika Vučića sa predsednikom Rusije i Belorusije najbolje govore o orijentaciji Srbije i predsednika Vučića.

- Vučićeve pretnje ne ostavljaju utisak ni na koga, najmanje na mene. Nisu me uznemirile ni pretnje Vučića, niti (Slobodana) Miloševića - kazao je Tači dodajući da je Kosovo suverena i nezavisna država.

Daljinac

(Telegraf.rs/)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NA NOVOJ ADRESI

    30. mart 2018 | 12:10

    Taci,malo si se prenacunao kad si reko d se ni jedan vojnik ne vi ziv vratio!! PRVO-ZABORAVLJAS DA SI NA TUDJOJ ZEMLJI DRUGO-KAD TI ODU SAVEZNICI SA ZAPADA STA CE TI OSTATI! TRECE-C.GORA,BOSNA,R.SRPSKA,SRBIJA,HRVATSKA,IZRACUNAJ KOLIKO VOJNIKA MOZE ZA DVA DANA DA SE STVORI NA KOSOVU I RAZMISLI KOLIKO PARA MORAS DA TAS TVOJIM JADN TERORISTIMA DA TI SLUZE???

  • Kim Dzong

    30. mart 2018 | 12:14

    Taci, Taci, bolje ti je sa mnom se ne kaci.

  • anonim

    30. mart 2018 | 12:01

    Sto si smekeru onda pustio djurica a nisi ga drzao 48h?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA