≫ 

Vesić otkrio ko će biti gradonačelnik Beograda (VIDEO)

- Građani su jasno pokazali šta misle o kome, ali oni to ne razumeju i nastaviće da se bave politikom - rekao je gradski menadžer

  • 79

Kakva je situacija u Skupštini grada Beograda posle gradskih izbora, a pre svega ko će biti sledeći gradonačelnik prestonice, otkrio je gradski menadžer Goran Vesić, najkompetentniji da odgovori na ova pitanja.

Vesić poručio Ðilasu: Projekat Beograd na vodi biće uspešno završen

- U gradu se gradi, redovno je stanje! U ovom trenutku sprovodimo ono što smo obećali građanima. Uređujemo pešačku zonu, završili smo rekonstrukciju Kosančićevog venca prošle godine, završili smo Obilićev venac, sada prelazimo na Topličin venac, Trg Republike - objasnio je Vesić i dodao da se nada da će uređeni deo oko Kosančićevog venca, sa 35 novih fasada, novom galerijom koja se očekuje i umetnike koje će ona privući, postati srpski Montmartr.

Vesić se osvrnuo i na rezultate četvoromartovskih izbora za odbornike za Skupštinu grada Beograda, ali i kandidate za gradonačelnika i odbornike i njihove reakcije.

- Svi oni su dobili ono što su zaslužili. Đilas je dobio 13 posto manje nego što su Janković i Jeremić na predsedničkim izborima zajedno, što govori da je Đilas još manje uspešan od Jankovića i Jeremića, kojima je to bila samo želja da se sakriju iza nekoga. Građani su jasno pokazali šta misle o kome, ali oni to ne razumeju i nastaviće da se bave politikom. Ali, jednostavno, rezultati izbora svakom daju pravo merilo, nema boljeg merila i istraživanja javnog mnenja od izbora - rekao je Vesić.

Na kraju gostovanja u emisiji Kontravizija, on je otkrio i ko će biti izabran za gradonačelnika Beograda.

- Tačno je, gradonačelnik će biti jedan od 64 odbornika Srpske napredne stranke, to vam je potpuno provereno! - rekao je gradski menadžer.

Emisiju u celosti pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA