≫ 

Šokantna tvrdnja: Srpski vojnik poslao snimak u Hag kojim je Haradinaj oslobođen

Zbog tog snimka je Haradinaj dva puta oslobođen optužbi za ratne zločine pred Haškim tribunalom

  • 13

Javnost u Srbiji će biti iznenađena kada čuje da je Ramuš Haradinaj dva puta oslobođen optužbi za ratne zločine pred Haškim tribunalom, ne samo zato što su svedoci likvidirani, što se naglašava u presudi, već i zato što je jedan Srbin iz Beograda, koji je radio za srpsku vojsku, poslao u Hag televizijski snimak koji je doveo do oslobađajuće presude, piše u najavi emisije "Ćirilica", koja je na programu u ponedeljak od 21 sat na Hepi televiziji, a za koju govori aktuelni kosovski premijer.

Protiv trojice ministara Haradinajeve vlade podignute optužnice

- Nisam ni sanjao da će najava televizijskog intervjua sa predsednikom vlade u Prištini izazvati takve reakcije, čak i najavu demonstracija ispred zgrade televizije - kaže autor Milomir Marić i dodaje da se nije obrukao u intervjuu sa Haradinajem i da mu je u lice rekao ono što niko drugi nije uspeo.

Foto: Promo/Happy TV

- Uvek me je čudilo što su Albanci medicinski fenomen: droga kod drugih izaziva zavisnost, a kod njih nezavisnost - nastavlja Milomir Marić, koji je emisiju počeo rečima da se mora razgovarati, iako je većina Srba od njega očekivala da se prema Haradinaju ponese kao Gavrilo Princim ili Miloš Obilić i da ga pred kamerama strelja ili raspori.

Intervju sa Ramušem Haradinajem, koji je vođen u Prištini, u emisiji "Ćirilica" komentarisaće najugledniji srpski advokati i tužioci, sa višegodišnjim iskustvom iz Haga, koji će objasniti zašto su tamo oslobođeni svi koji su činili zločine nad Srbima, dok su srpski predsednici, ministri, generali i komadanti raznih nivoa osuđeni na više od hiljadu godina robije.

Daljinac

(Telegraf.rs/TV Happy)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    15. april 2018 | 20:49

    JA UOPSTE NESUMNJAM DA JE BILO TAKVIH ,SRBA,KOJI SU POMOGLI HARADINAJU DA BUDE SLOBODAN -ZA DOLARE I EURE BI I MAJKU PRODALI A NE SRBIJU!!! SRBIJA JE PUNA DOMACE OLOSI I MAFIJASA I STVARNO NEZNAM KAKO CEMO OPSTATI!!!

  • Samko

    15. april 2018 | 23:34

    Uopšte nisam iznenađen šta sve srbin može da uradi.za šaku dolara

  • Nody

    15. april 2018 | 22:55

    Da su Srbi tada postojali i Isusa bi prodali ili su Srbi direktni potomci Jude???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA