Vučić čestitao Đukanoviću pobedu: Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vas

Vučić je, takođe, izrazio nadu da će Ðukanović svojim radom doprineti da mir i stabilnost političkih prilika u regionu budu oslonac za svima preko potreban ekonomski napredak

  • 38

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću.

Očuvanje mira i stabilnost u BiH i regionu od suštinskog interesa za srpski narod: Vučić razgovarao sa Govedaricom

- Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu - ističe se u čestitki.

Vučić je, takođe, izrazio nadu da će Ðukanović svojim radom doprineti da mir i stabilnost političkih prilika u regionu budu oslonac za svima preko potreban ekonomski napredak, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.

- U očekivanju dobre saradnje i jačanja bilateralnih odnosa Srbije i Crne Gore, želim Vam mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • poli

    16. april 2018 | 22:33

    Predsednik Vučić je jedini koji trenutno može da se izbori za najbolje intrese naše države!, Na Kosovu da izvucemo sto vise mozemo, a Srbi na Kosovu da ostanu tamo mirno da zive

  • milos

    16. april 2018 | 22:56

    PRIDRUZUJEM SE TAKVIM DIVNIM CESTITKAMA.

  • zarko

    16. april 2018 | 23:52

    Zelim puno srece u radu novom pedsedniku Crne Gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA