Bivši menadžer Trampove kampanje na ručku sa srpskim privrednicima (FOTO)

Američki izborni strateg i politički komentator Kori Levandovski održaće večeras predavanje na skup, čija je tema "Amerika danas"

  • 1

Bivši menadžer kampanje predsednika SAD Donalda Trampa, Kori Levandovski učestvovaće će večeras u Beogradu na skupu čija je tema "Amerika danas". On je danas prethodno bio na radnom ručku sa vodećim srpskim biznismenima u Klubu Privrednika.

Bilderberška grupa se poslednji put bavila Srbijom 1999: Sada smo opet na dnevnom redu

Informaciju o tome, podelio je na svom tviter nalogu Aleksandar Nikolić, nekadašnji državni sekretar u MUP-u i bivši vlasnik radnji "Foto Toni": U opuštenoj atmosferi prijatan razgovor Kori Levandovski sa vodećim privrednicima Srbije na radnom ručku u Klubu privrednika.

Među privrednicima koji su danas bili na ručku sa Levandovskim bili su između ostalih: Zoran Drakulić, predsednik Kluba privrednika, Toplica Spasojević, direktor i vlasnik ITM grupe, Miodrag Kostić, vlasnik MK Grupe, Andrej Jovanović, vlasnik Deka inženjeringa, kao i Jovan Kovačić, osnivač i predsednik Ist-vest bridža.

Američki izborni strateg i politički komentator Kori Levandovski održaće večeras predavanje na skup, čija je tema "Amerika danas". Na skupu u organizaciji TGI grupe i nevladine organizacije Ist-Vest bridž učestvovaće i bivši zamenik pomoćnika predsednika SAD i direktor kancelarije predsednika za planiranja i poboljšanja u Beloj kući Džordž Gigikos.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA