Čestitam ti na hrabrosti: Vučić pohvalio hrvatskog novinara, a evo šta mu je on rekao

Pitanje o naoružavanju postavio je novinar "Radio Jadrana", a tu priliku je iskoristio i da kaže da osuđujuje i pozdrav "Za dom spremni"

  • 88

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću tokom današnje pres konferencije u Beogradu pitanje je postavio i hrvatski novinar koji je tom prilikom rekao da osuđujuje pozdrav "Za dom spremni, na šta mu je Vučić "čestitao na hrabrosti".

Pred vama su veliki zadaci, da odvratite svakog agresora, znamo šta smo sve prošli: Vučić povodom Dana Vojske Srbije

Pitanje o naoružavanju postavio je novinar "Radio Jadrana", a tu priliku je iskoristio i da kaže da osuđujuje i pozdrav "Za dom spremni" i ustaški režim u ime svih Dalmatinaca koji su, kako je rekao, najveći antifašisti koji su u partizanskom pokretu pokazali kako se odnosi prema ustaškom i italijanskom fašističkom režimu.

Hrvatski novinar je naveo i da se njegov deda borio u Devetoj dalmatinskoj brigadi protiv fašizma i ustaša i da je njegova jedinica među prvima ušla u Beograd da ga oslobodi od Nemaca.

Na to mu je predsednik Vučić odgovorio: "Čestitam vam na hrabrosti, naravno da je to istina. Mogu samo da potvrdim vaše reči".

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • poli

    23. april 2018 | 22:01

    Svaka čast na hrabrosti, nas precednik uvek je znao da ceni casne hrabre i postene ljude bez obzira iz koje drzave dolaze

  • SASA DVERI

    24. april 2018 | 08:12

    Drago mi je sto u Hrvatskoj ima normalnih ljudi aa za novinara jedan veliki aplauz na iskazanoj hrabrosti.

  • Mile

    24. april 2018 | 08:18

    Svaka cast, iskren covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA