≫ 

Dačić otkrio na kom jeziku će pevati ako pobedimo Brazil, ali i koja mu scena u "Nemanjićima" omiljena (VIDEO)

Kaže da se od vremena Stefana Nemanje do danas nije mnogo toga promenilo

  • 1

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, govorio je u Jutarnjem programu TV Pink o lobiranju za interese Srbije u Vašingtonu u vezi sa Kosovom i Metohijom, ali je otkrio i na kom jeziku će zapevati ako naša reprezentacija pobedi Brazil na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu, ali i koja mu je omiljena scena u seriji "Nemanjići".

Zašto je po Dačiću podela najbolje rešenje za Kosovo: Ja to govorim desetak godina

Dačić je na pitanje voditelja, šta će pevati ako pobedimo Brazil na Mondijalu  rekao uz osmeh da onda treba svi da pevamo i zaključio da u repertoaru nema nijednu numeru na portugalskom. te da bi valjalo naučiti neku i na tom jeziku.

Ipak, napomenuo je da prvo treba da pobedimo Kostariku i Švajacarsku, koji su se poprilično naoštrili da pobede Srbiju.

Šef srpske diplomatije se zatim osvrnuo na aktuelnu političku i diplomatsku situaciju i uporedio sa TV serijom Nemanjići otkrivši koja mu je scena omiljena, kao i da se očigledno od vremena Stefana Nemanje do danas nije ništa promenilo.

- Dolazi kod Stefana Nemanje izaslanik Fridriha Barbarose i kada ga pomoćnik najavi i pita da li može da uđe, Stefan Nemanja ćuti. I ovaj posla 20 sekundi kaže: "Vaše visočanstvo, da li može da uđe predstavik Fridriha Barbarose", a Stefan Nemanja (glasno) odgovori: "Ne može". I posle pet sekundi se nasmeje i kaže: "Jaooo, što bih voleo da mogu tako da kažem" - prepričao je Dačić scenu iz pomenute serije.

Razgovor pogledajte u videu:

VIDEO Dačić oštro odbrusio Čitaku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA