Vreme čitanja: oko 1 min.

Meloun otkrio kako je motivisao igrače Denvera pred Minesotu: "Uradio sam ovo..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva taktika

  • 0
Denver, Minesota Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Denver Nagetsa su dobili Minesotu na njihovom terenu sa 117:90, te su tako smanjili u seriji na 2:1, a trener tima iz Kolorada je otkrio i kako ih je motivisao.

Majkl Meloun se našao u velikom problemu nakon prva dva meča, gde je njegoav ekipa pretrpela dva poraza kod kće, te sada moraju da jure zaostatak.

On je otkrio na konferenciji da je upravo to i bio deo njegoog "plana" za motivaciju, odnosno, da je iskoristio klipove koje je našao na internetu.

Meloun je rekao da je napravio video snimak u kom su svi oni koji su pričali da će Denver izgubiti 4:0, pa j etako i motivisao igrače.

- Napravio sam edit, nisam bio siguran da li da pokažem, pokazao sam Džordanu i rekao je da moramo. To je edit gde svi pričaju da je gotovo, da smo pečeni, da su bolji. Svi ljudi. Nisu pogrešili, jer nakon dve utakmice bih i ja rekao isto, ali... Nisam hteo da pokažem jer većinu vremena ne obraćam pažnju na to šta pričaju, ali sam znao da će ovo biti pravi potez.

- Kao kad... Kad mislite da ne možete, ovako nešto će probuditi to u tebi, ako te to ne motiviše, ne znam šta će. DeAndre mi je pokazao da i dalje veruju, to je bilo moje pitanje, kad sednemo na avion i kreemo, da li verujemo u dve pobede u gostima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA