≫ 

Palma seo na skuter, šorts mu se malo podigao i zarežala je moćna tetovaža: Objasnio nam je šta ona predstavlja (FOTO)

Pozvali smo lidera Jedinstvene Srbije kako bi nam odgonetnuo o čemu je reč kada smo videli njegovu tetovažu

  • 8

Lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, tradicionalno letuje u Grčkoj, u Paraliji, gde ima kancelariju svoje stranke, koja pomaže građanima Srbije. Letnje vrućine i visoke temperature naterale su gradonačelnika Jagodine da se otarasi viška garderobe, pa je tako Marković sasvim slučajno otkrio jedan, do sada neviđeni detalj na njegovom telu.

Šampanjac u Dačićevim rukama, harmonikaš daje ritam, na nogama Antić i Palma: Šta se slavi u Paraliji (FOTO)

U tradicionalnoj vožnji motorom, kojim je sa ministrom inostranih poslova, Ivicom Dačićem, obišao ovo grčko letovalište, pažnju je privukla tetovaža koja se videla kada se šorts gradonačelnika Jagodine malo podigao prilikom sedanja na motor.

Budući da do sada nije objasnio šta predstavlja ova tetovaža, pozvali smo lidera Jedinstvene Srbije kako bi nam odgonetnuo o čemu je reč. On je za Telegraf.rs otkrio da je u pitanju glava tigra koja još od vojničkih dana krasi njegovu desnu butinu.

Imao sam 19 godina kada sam služio vojsku i tada sam uradio ovu tetovažu. To je moj simbol - rekao nam je Dragan Marković Palma.

Foto: Promo

S obzirom na to da je Marković predsednik kik-boks kluba "Palmini tigrovi", nije ni čudo što se opredelio za lik ove životinje.

Inače, simbol tigra vezuje se za moć, bes, strast, lepotu, brzinu i okrutnost. Ovaj moćan simbol u Aziji je asocijacija snage i kraljevske moći, slično kao lav na Bliskom Istoku i Evropi.

VIDEO: Ovako se Palma spremao za bajkersku sezonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA