Nismo dobili poziv za nastavak dijaloga, u Brisel se svakako neće ići 27. juna: Odgovor prištinskoj televiziji iz Vučićevog kabineta

U Vučićevom Kabinetu podsećaju da je on sam nedavno precizirao da su 27. i 28. jun datumi kada ne može da putuje u Brisel zbog važnih obaveza koje već ima u agendi

  • 35

Predsednik Vučić još nije dobio poziv za nastavak dijaloga, rečeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika Republike.

Biće to istorijski dogovor: Kosovo spremno za sporazum sa Srbijom

Pored demantovanja navoda prištinske televizije Klan Kosova da je predsednik Vučić, kao i Hašim Tači, dobio poziv za nastavak dijaloga, navodno za 27. juni, kako je objavila ta televizija, u Vučićevom Kabinetu podsećaju da je on sam nedavno precizirao da su 27. i 28. jun datumi kada ne može da putuje u Brisel zbog važnih obaveza koje već ima u agendi.

Dakle, nije tačna ni informacija da će nastavak biti 27. juna, objašnjavaju u Kabinetu.

Klan Kosova je objavio da će dijalog biti nastavljen 27, da su akteri već dobili pozive za taj sastanak i da bi on trebalo da označi novu fazu dijaloga, kojoj će prethoditi sastanak u okviru tehničkog dijaloga Beograda i Prištine, zakazan za 24. jun.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA