Prvi put napadaju njegovo dete. To samo pokazuje koliko nisko mogu da padnu: Vesić o blaćenju Vučićeve porodice

Vesić je podsetio da je svuda u svetu pravilo da se porodica ne dira i upitao, te zapitao kakve veze porodica ima s nečijom političkom karijerom

  • 17

Napadi na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića konstantni su kada je reč o opoziciji u Srbiji, rekao je danas član predsedništva SNS Goran Vesić i dodao da bi oni trebalo da znaju da blaćenjem porodica funkcionera neće dobiti podršku naroda.

NEĆU NIKOME DOZVOLITI DA MI NAPADA PORODICU

- S vremena na vreme samo se intenziviraju. Svaki put kada ne može da ostvari svoje političke ambicije, opozicija pokušava da diskredituje njegovu porodicu i njega lično. Ipak, prvi put da je neko napao dete jer obično napadaju predsednika ili njegovog brata, što je samo pokazatelj koliko nisko može da padne - rekao je Vesić za TV Pink.

Dodao je da opozicija treba da zna da na taj način neće dobiti podršku naroda tako što će "blatiti tuđe porodice".

Vesić je podsetio da je svuda u svetu pravilo da se porodica ne dira i upitao, te zapitao kakve veze porodica ima s nečijom političkom karijerom.

- Takve stvari se stalno rade. Svakih nekoliko dana plasira se nova afera - primetio je Vesić i ocenio da se sve to intenzivira zbog nastavka pregovora oko KiM.

- Onima koji su protiv Srbije ne odgovara jak predsednik Srbije. Sve je to pokušaj da se oslabi pozicija našeg predsednika, kako bi Srbija dala više na pregovorima o Kosovu i pristala na neke stvari na koje inače ne bi. To je cela priča i sve je deo velike političke igre - zaključio je Vesić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    21. jun 2018 | 12:03

    Ne znam kakvi to ljudi mogu da budu,i da decu uzimaju na zub kako bi napadali Vucica!

  • Mina

    21. jun 2018 | 12:22

    Opozicija nema sta da ponudi,narod ih nece,jasno im je stavljeno do znanja da su proslost.Napadi na dete su odvratni,ovo je ispod svakog nivoa ljudskosti.

  • mala

    21. jun 2018 | 14:14

    Nemaju pravo da napadaju niciju porodicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA