≫ 

Ljajić: Za kosovsko pitanje imamo 3 vrste rešenja, a evo šta je potrebno

- Zbog raznih kalkulacija malo ko se usuđuje da jasno kaže šta misli i kako vidi rešenje - rekao je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija

  • 3

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić ocenio je danas da je za kosovsko pitanje "potrebno naći sui generis rešenje".

Lako je iz kafana sa Terazija pričati o zamrznutom konfliktu na Kosovu: Ljajić za to da sve stranke daju svoje viđenje državnih pitanja

Ljajić je za RTS kazao da situacija nije nimalo jednostavna, da unutrašnji dijalog traje već izvesno vreme i da je bilo vremena da se izađe sa predlozima rešenja, ali da se zbog raznih kalkulacija malo ko usuđuje da jasno kaže šta misli i kako vidi rešenje tog pitanja.

On se založio da sve političke strukture iznesu svoj stav po tom pitanju i istakao važnost debate koja bi svima koristila.

Ljajić je ocenio i da je trenutna situacija takva da jedni apsolutno ćute očekujući da Aleksandar Vučić završi posao i da oni gledaju kako mogu da politički profitiraju, drugi iznose rešenja iz devedesetih godina, a treći kalkulišu rešenjima koja ne korespondiraju sa realnošću.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stevan

    14. jul 2018 | 10:35

    i koje je najbolje resenje

  • AG CH

    14. jul 2018 | 11:12

    Izaberite najbolje rešenje i nešto uradite,svako će biti bolje od sadašnjeg stanja bez izgleda za neko poboljšanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA