Dačić zagrmeo zbog poziva Pacoliju da poseti Novi Pazar: Da je neke pravde trebalo bi ga dočekati kao oni Marka Đurića

- Ugljanin traži mesto na političkom nebu i treba mu nešto po čemu bi se istakao na političkoj sceni. Ovo je deo političke kampanje koja se vodi i koja nanosi štetu državi - rekao je Dačić

  • 75

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže da pozivom Bedžetu Pacoliju da u svojstvu kosovskog ministra spoljnih poslova poseti Novi Pazar, Sulejman Ugljanin želi da se istakne na političkoj sceni, ali poručuje da je to deo kampanje koja šteti Srbiji.

Ugljanin pozvao "ministra spoljnih poslova Kosova" u Novi Pazar! Time su poručili da Sandžak priznaje Kosovo, reagovaćemo ozbiljno

- Ugljanin traži mesto na političkom nebu i treba mu nešto po čemu bi se istakao na političkoj sceni. To je suprotno od onog što je radio dok je bio u Vladi Srbije. Ovo je deo političke kampanje koja se vodi i koja nanosi štetu državi - rekao je Dačić gostujući na TV Pink.

On je ukazao da postoje jasne procedure za putovanja zvaničnika iz Beograda i Prištine kada prelaze administrativne linije i podsetio kako je prošao Marko Ðurić kada je išao u Kosovsku Mitrovicu.

Foto: Tanjug//Bojan Slavkovic

- Sigurno ga nećemo dočekati kao što su oni dočekali Marka Ðurića. Mada da je neke pravde trebalo bi ga isto dočekati - zaključio je on.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stoparac PN.

    19. jul 2018 | 13:47

    Uhapsiti g.Ugljanina pod hitno i sve one koji javno deluju protiv Srbije!

  • Miks

    19. jul 2018 | 12:23

    U NP ne postoji zakon niti bilo šta što pokazuje da je to teritorija Srbije! Na žalost nešto slično kao Kosovo 90ih. A ovaj može da grmi samo na opoziciju! Toliki mu je uticaj

  • miki

    19. jul 2018 | 11:38

    Neka proba da dođe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA