≫ 

Srpska lista: Na severu Kosova nije uvedena nikakva "vanredna radna obaveza", to je besmislena i opasna laž

  • 3

Srpska lista osudila je večeras, kako ocenjuje, besmislene i opasne laži, da je u istitucijama Republike Srbije na severu Kosova i Metohije uvedena nekakva “vanredna radna obaveza”.

Škola sa srpskom decom na Kosovu dva puta na meti vandala: Prvi put je zapalili, a sad je kamenovali (FOTO)

- Širenje ovih lažnih vesti dolazi kao deo besomučne kampanje koja se danima vodi protiv naše države, predsednika (Aleksandra) Vučića i Srpske liste, uglavnom plasiranih preko društvenih mreža i nekakvih portala koje finansira više ambasada koje, bez akreditacije Ministarstva spoljnih poslova u Beogradu deluju u Prištini, koji bi, da su pravi medij i da su im namere čiste, prethodno tražili odgovor od tih srpskih institucija na KiM - kaže se u saopštenju.

Plasiranje i širenje ovakvih deznformacija, navodi Srpaska lista, dolazi i od jednog monaha koji se odnedavno umesto molitvama bavi politikom, skrivajući se iza mantije.

- Ovakve dezinformacije u trenutnoj situaciji mogu poslužiti kao alibi svima onima kojima je u interesu destabilizacija i ugrožavanje mira na ovim prostorima, a izvori ovakvih lažnih vesti izazivaju opravdanu zabrinutost jer nam pokazuju koji su skriveni ciljevi i namere, i njihove i njihovih mentora - saopštila je Srpska lista.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA