Čačanski DSS ne sluša centralu stranke: Ostajemo u koaliciji i vlasti sa SNS-om

Čačanski DSS je naveo u saopštenju da su preuzeli deo odgovornosti za vršenje vlasti kada su, uz saglasnost Predsedništva DSS-a, potpisali koalicioni sporazum sa SNS-om 2016. godine

  • 38

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije (DSS) u Čačku odbacio je danas odluku Predsedništva te stranke da se istupi iz lokalnih koalicija sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i jednoglasno odlučio da ostaje u lokalnoj vlasti.

Čelnici DSS-a iz Zlatiborskog okruga istupili iz stranke, odmah prešli u SNS

Čačanski DSS je naveo u saopštenju da su preuzeli deo odgovornosti za vršenje vlasti kada su, uz saglasnost Predsedništva DSS-a, potpisali koalicioni sporazum sa SNS-om 2016. godine.

- Ono što nas je do sada uvek karakterisalo, jeste odgovoran odnos prema koalicionim partnerima sa kojima smo postigli sporazum, građanima koji su nam ukazali poverenje i dužnostima za koje smo preuzeli odgovornost. Tako je uvek bilo, tako je ovoga puta i tako će uvek biti - piše u saopštenju.

DSS je u Čačku na lokalnim izborima 2016. godine nastupila u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom.

Ta koalicija je osvojila pet odborničkih mandata u Skupštini Čačka. DSS je po koalicionom sporazumu dobila jedan odbornički mandat, mesto sekretara Skupštine, pomoćnika gradonačelnika i rukovodjenje Apotekarskom ustanovom u Čačku.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    9. avgust 2018 | 17:47

    I ja bih isto to uradio da sam na njihovom mestu i podržao Vučića jer se čovek za razliku od tog DSS-a iskreno bori za naš Kosmet i za našu Srbiju.

  • Dragan R

    9. avgust 2018 | 14:33

    Jovanović i ekipa iz vrha DSS su izgubili kompas i idu protiv svojih članova, zato im se i dešava ovo.

  • lada

    10. avgust 2018 | 07:45

    Prepoznaju dobre vrednosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA